Evo zašto je isključen Kavani

Autor: Miloš Marković
četvrtak 25.06.2015.
08:13
Izvor: Sportske.net

Indisponirani napadač Urugvaja je podlegao provokacijama.

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Urugvaj je poražen od domaćina, u utakmici koju je završio sa dva igrača manje.

Aktuleni vladar Kopa Amerika je eliminisan sa prvenstva od strane domaće selekcije, izveštaj sa tog meča mogli ste da pročitate OVDE.

Ključni trenutak utakmice dogodio se nešto iza sata igre, Gonazlo Hara je štipanjem  i gurkanjem isprovocirao Edisona Kavanija, ovaj ga je taknuo po obrazu, Čileanac se bacio kao pokošen, a sudija Sandro Riči ovu čarku uzeo za zlo samo urugvajskom napadaču.

Brazilski delilac pravde je pokazao 'El Matadoru' žuti karton, a kako je ranije već bio opomenut zbog protesta, to je značilo put u svlačionicu najopasnijeg igrača 'Urusa'.

Taj detalj pogledajte u prilogu.


Inače, Kavani je očito nervozan, ima i razloga obzirom da mu je otac u utorak učestvovao u automobilskoj nesreći u kojoj je usmrtio 19-godišnjeg motorciklistu.

Iako je bilo najava da Kavani neće igrati sinoćni meč, on je ipak bio na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Riđošić
Friday, 26.06.2015
15:04

Mislim da posle ove utakmice niko vise ne podrzava domacine jer je smesno koliko ih guraju da osvoje,pa makar i prljavo. Napred Inke

avatar
Thursday, 25.06.2015
18:05

Kako je ovo regularno? Pa covek dobio drugi zuti jer nije odgovorio na provokaciju??? A ovog prljavca treba suspendovati kao sto su Suareza...

avatar
sremskioklop
Thursday, 25.06.2015
17:07

Трајно суспендовати комплетну судијску екипу... Ако главни није видео, где су помоћници??? Багра...

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 25.06.2015
16:00

Ovo je organizovani kriminal...Prvo je provociran i kad nije odgovorio na provokaciju isključen...strašno.

avatar
Mesi G.O.A.T.
Thursday, 25.06.2015
14:32

Ovaj što je provocirao treba da se suspenduje do kraja prvenstva,za prvokatore posebna kazna,da sam na Kavanijvom mjestu polomio bih koske onome pa makar me suspendovali do kraja takmičenja.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Saturday, 27.06.2015
00:26

pekerman: maradona ili mesi,maradona je bio bolji,ne znam zasto ali jednostavno je tako..novinar: da li ste nekad videli igraca sa boljim karakteristikama od mesija ili maradone?? pekerman: o da,to je pele..ali njega necemo stavljati u konkurenciju on je sa druge planete!! to je rekao pekerman i to u filmu o mesiju,znaj i to da je pele sutirao bolje levom nogom,svojom slabijom,nego mesi svojom jacom nogom!!! kao sto sam mnogo puta rekao mesi igra svo vreme za ekipu koja se zna u prste,koja je osvojila ls jednom i bez njega,njegove asistencije,golovi nisu plod samo njegove igre,vec sto svi oni znaju kako i gde da se krecu,ko ce se gde ubaciti itd..kao sto godinama vidimo mesi je 70 posto slabiji u drugom timu to jest argentini,tako bi bilo da je igrao svo vreme za juventus,inte,celzi itd..bio bi dobar ali ga garant niko ne bi svrstavao u grupu najboljih,niti je on dao najvise golova niti ima najvise asistencija,niti je osvojio sp,da bi ispunio bilo kakve parametre,niti ce u svojoj zemlji biti goat sto je najbitnije pre svega,po youtubu vidim cak i mnoge komentare barsinih fanova a i njegovih koji kazu da je fenomen bio bolji od njega.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Saturday, 27.06.2015
17:41

tvoje je znanje je veoma povrsno bas zbog toga sto kazes,da je pele igrao u evropi??? kao prvo u peleovo vreme su juzno amerikanci bili jaci od evropljana,svi reprezentativci brazila su igrali u brazilu i dominirali ostale,pele je sa santosom osvojio dva klupska svetska,uostalom zikov flamengo je 80tih razbio dominantni liverpul,vasko da gama je razbio pre 15 godina junajted 3:0.zapravo tek u zadnjih nekoliko godina su se dosta odvojili evropljani jer vise nego ikad juzno amerikanci dolaze u evropu,94 je brazil osvojio svetsko sa 11 igraca iz svoje lige a ti pricas o peleovom vremenu,nije bitno kakve su odbrane bile talenat je talenat u bilo kom sportu a i nekad su uslovi svega bili 100 puta gori nego danas,kao i fizicka sprema,teza lopta,kriterijum sudjenja jos gori nego sinoc,imas izjave 50 i nesto strucnjaka da je pele najbolji,a mesi moze da cisti kopacke ronaldu i ronaldinju isti taj je osvojio sve sto se moglo osvojiti do kraja 2006 godine i posle nije morao vise ni da se trudi a mesi nikad nije bio ono sto je bio ronaldinjo na terenu,ziva magija!!!!

avatar
Mesi G.O.A.T.
Saturday, 27.06.2015
16:32

Dosadan si više i sa Maradonom i Ronaldom i Pekermanom i ostalim.Svako ima svoje igrače možda neko voli više neko manje ali većina iskusnih i inteligentnih stručnjaka smatra da je Mesi neprikosnoven i da je najbolji svih vremena.Tako da mu Zizu,Zuba,Ronaldinjo mogu čistiti kopačke.Pele igrao još kad odbrane nije ni bilo gdje su u svijetu bile jake samo 2,3 reprezentacije.Da je igrao u Evropi mogao bi se porediti sa Mesijem ovako nije ni blizu Mesiju,jedino se Maradona može porediti sa Mesijem.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 25.06.2015
14:06

Tacno sam znao da ce te da mu prebacujete da je nervozan zbog njegovog oca. Covek ga ovde nije ni pipnuo!

avatar
Thursday, 25.06.2015
12:42

Ovaj Hara treba biti suspendovan...

avatar
Oldboy
Thursday, 25.06.2015
12:22

A ovaj njemu prstecan, prc

avatar
Thursday, 25.06.2015
11:52

Ja ovde ne videh nikakav kontakt, vi ?

avatar
Amar Zo
Thursday, 25.06.2015
10:58
avatar
OGLoc
Thursday, 25.06.2015
09:12

Smijesan zuti karton.. nije ga ni pipnuo.