Da li je sudija pokrao "Vrećice"?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.11.2014.
16:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Arsenala savladali su Vest Brom na startu 13. kola Premijer lige a engleski mediji već su u prvi plan stavili momenat u kojem je domaćin oštećen a koji je mogao da promeni tok utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi meč 13. kola Premijer lige završen je minimalnom pobedom Arsenala na gostovanju Vest Bromvič Albionu a strelac odlučujućeg gola bio je Deni Velbek u 60. minutu susreta.

Trijumf Arsenala nije sporan ali jeste situacija u kojoj je domaćin, po svoj prilici, oštećen za stoprocentnu priliku u kojoj bi se našao Saido Berahino da pomoćni sudija nije signalizirao ofsajd.

Persepktiva iz koje se gleda na poziciju napadača Vest Broma nije najzahvalnija ali zaista deluje da je Košćelni bio najbliži golu Arsenala.

Berahino

Pomenuta situacija dogodila se samo nekoliko minuta pre pobednosnog gola Arsenala i pitanje je da li bi konačan rezultat doneo gostima sva tri boda da je Berahinu omogućeno da se nađe oči u oči sa golmanom Martinezom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Saturday, 29.11.2014
17:43

Po ovoj slici jeste.

avatar
gunner 85
Saturday, 29.11.2014
19:08

po slici izgleda da jeste i trebalo je da dopusti nastavak akcije ali sta da se radi i mancester je postigao prvi gol protiv Arsenala posle ofsajda felainija ....nekad sudije jednostavno ne vide nesto i sta da se radi