Baloteli je igrač sezone!

Autor: Miloš Stanojević
četvrtak 16.04.2015.
10:12
Izvor: Sportske.net

Čuda se dešavaju - "Super Mario" će očito biti izglasan za najboljeg igrača Liverpula ove sezone!

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Iako Italijan ima očajnu sezonu iza sebe u dresu "Crvenih", svi su izgledi da će osvojiti najviše glasova u otvorenoj anketi na sajtu Liverpula, logično, ne glasovima fanova svog kluba.

O čemu se zapravo radi?

O tome da moderne tehnologije, snaga društvenih medija i socijalna angažovanost 'osvetoljubivih' navijača omogućavaju rivalskim pristalicama da 'dospu so na ranu' pristalicama Liverpula.

Naime, navijači Mančester Junajteda i Arsenala odlučili su da se na dopadljiv način našale sa formom italijanskog napadača, ali i sa svima koji podržavaju klub sa "Enfilda". U već pomenutoj anketi na sajtu Liverpula, fanovi iz suprotstavljenih tabora aktivno učestvuju u tradicionalnom glasanju za izbor najboljeg igrača kluba, a forsiranjem kontroverznog fudbalera žele da posrame velikog rivala.

Deluje da su u tome i uspeli. Akcija glasanja za Balotelija poprima sve šire okvire, pa se već sada može naslutiti ko će poneti laskavu titulu "najboljeg".

Ukoliko i vi imate želju da "pomognete" italijanskom reprezentativcu da ostvari neočekivan uspeh, možete glasati na sajtu Liverpula.

Ko bi rekao da će Baloteli zasijati već posle prve sezone u crvenom dresu...

U svakom slučaju, moći će da pita Beka Fofanu kakav je osećaj. Sećate se, u nešto drugačijim okolnostima, ovaj fudbaler Partizana dobio je priznanje od navijača crno-belih, iako nije bio u milosti trenera zvanično je proglašen za najboljeg fudbalera ovog kluba minule sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke