"Đavoli" u akciji - Glasajte za Balotelija!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.04.2015.
19:18
Izvor: Sportske.net

Navijači Mančester Junajteda rešili su da stanu na muku rivalu sa "Enfilda". Zvanična stranica navijača Junajteda na "tviteru" pružila je podršku Mariju Baloteliju u izboru za najboljeg igrača Liverpula u sezoni na izmaku.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Englezi su poznati po specifičnom smislu za humor koji neretko nije lako dokučiv, ali nema sumnje da je šalu koju su navijači Mančester Junajteda smislili vrlo lako shvatiti.

Rivalitet između Junajteda i Liverpula ume da iznedri dobre i loše stvari, a ako nas pitate, akcija koju su pokrenuli navijači Mančester Junajteda spada u one dobre.

Umesto da se batinaju sa navijačima Liverpula "Crveni Đavoli" su pronašli način da nasamare i njih i klub sa "Enfilda".

Na zvaničnom "tviter" nalogu navijača Mančester Junajteda u utorak je upućen poziv svim pratiocima da izdvoje nekoliko sekundi i glasaju za Marija Balotelija!

Dobro ste čuli, da glasaju za Marija Balotelija i tako pomognu napadaču rivalskog tima da bude izabran za igrača sezone u Liverpulu.

Italijan u tekućoj sezoni "ne zna gde udara", spada u red najvećih promašaja u istoriji Liverpula a očito je da navijači Junajteda žele da dodaju soli na ranu rivalskom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke