Anćeloti: "Nije fudbal za devojčice"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.09.2014.
18:41
Izvor: Sportske.net

Pred sutrašnji derbi meč koji je svojevrsna repriza finala Lige šampiona od prošle godine, sastaće se Real i Atletiko iz Madrida, a Karlo Anćeloti dao je interesantnu izjavu u kojoj je branio stil igre Atletiko Madrida.

Beta/AP Photo/Jose Ignacio Unanue
Beta/AP Photo/Jose Ignacio Unanue

Povezane vesti

U poslednjih nekoliko meseci nagledali smo se madridskih derbija između Reala i Atletika, a sutra ćemo gledati još jedan u nizu. Novinari su pred ovaj meč upitali Anćelotija šta misli o sistemu igre koji primenjuje Dijego Simeone, a italijanski stručnjak je imao spreman odgovor.

"Nisu oni nasilna ekipa, oni su samo agresivni i intenzivni.", rekao je Karlo Anćeloti na zvaničnoj konferenciji za novinare pred ovaj duel.

"Fudbal je sport za muškarce, nije za devojčice."

Ipak, Anćeloti nije mogao da se složi sa jednom tvrdnjom Dijega Simeonea, a to je da je Atletiko ekipa naroda Španije i da je drugačiji u odnosu na "velikane".

"Mislim da je fudbal za ljude, ne samo za jedan tim. Svaki tim ima navijače širom sveta, ovo je sport za narod.", rekao je on.

Utakmica između Real Madrida i Atletiko Madrida počinje sutra od 20 časova, a na terenu će se najverovatnije naći Kristijano Ronaldo, ako je verovati izjavi Karla Anćelotija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke