Zvezdin as na meti Real Madrida!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.04.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net

Navijači su sinoć poručivali da njega ''ni slučajno'' ne treba prodati, ali već danas se u španskim medijima pojavila informacija da je Real Madrid zainteresovan za njegove usluge.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pojedini navijači Crvene zvezde su sinoć preko društvenih mreža poručivali da njega ''ni slučajno'' ne treba prodati, ali već danas se u španskim medijima pojavila informacija da je Real Madrid zainteresovan za njegove usluge.

U pitanju je, pogađate, Marko Gudurić, 22-godišnji košarkaš crveno-belih, koji je sinoć svojim trojkama u poslednjim sekundama prve i druge četvrtine protiv Cedevite izazivao ''delirijum'' u hali ''Aleksandar Nikolić''.

Španski ''Piratasdelbasket'' danas navodi da Madriđani uveliko razmatraju opcije po pitanju pojačanja za narednu sezonu i da se u njihovom ''notesu'' nalazi i ime Marka Gudurića.

On se i prošle i ove sezone isticao odličnim ofanzivnim karakteristikama. U Evroligi je u proseku beležio 7.8 poena, 2.1 skokova i 2.1 asistenciju, dok je njegov ukupan ovosezonski prosek nešto bolji - 9.2 poena, 2.7 skokova i 2.5 asistencija.

Za očekivati je da u domaćoj Superligi još više dođe do izražaja, pa nema sumnje da će i interesovanje za njegove usluge biti sve veće, kako se bude bližio kraj sezone.

Podsetimo, nedavno su se pojavile i spekulacije da Stefana Jovića traži Barselona, pa bismo sledeće sezone možda mogli da sadašnje saigrače iz Zvezde gledamo i u španskom ''El Klasiku'', jednog protiv drugog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Spasojević1
Wednesday, 12.04.2017
19:09
avatar
ugaseni zivoti
Wednesday, 12.04.2017
18:53

Pa morace da plate 1.5-2 miliona

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 12.04.2017
18:36

Mozda ce se Jovic prodati ovog leta i to je to, pa cak i to je veliko mozda...uglavnom gotovo citav tim osim Nejta i Diona ostaje na okupu. Osim Laze i Simona koji ce najverovatnije produziti saradnju, svi ostali imaju ugovore barem na jos sledecu sezonu, a neki od njih imaju i visegodisnje ugovore kao sto su pre svega Kuzmic i Guduric. Upravo Kuzmara i Guduru cemo prodati za veliki novac, tek na kraju sledece sezone, kada budu jos bolji igraci, i jos vise na ceni. Isuvise je rano govoriti o ovakvim stvarima, ali prilicno sam siguran kakvo je razmisljanje na duze staze....

avatar
Don Silvio
Wednesday, 12.04.2017
23:17

Ako planiraju napasti f4 u Beogradu, Jovica moraju zadrzati i naci mu adekvatnu rezervu. Videlo se ove sezone da bez Jovica to nije ista ekipa i njegova povreda nas je kostala prolaza dalje. Ako ga prodaju morace naci bas dobru zamjenu a ja trenutno ne vidim ko bi to mogao biti.