Zvezda RAZBIJA, ''Delije'' UŽIVAJU! Kog igrača ''ni slučajno'' ne treba prodati?

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.04.2017.
19:20
Izvor: Sportske.net

Za razliku od sinoćnjeg meča, kada je Cedevita tokom prvog poluvremena imala i 15 poena razlike, Zvezda večeras ni u jednom trenutku nije dozvolila Zagrepčanima da ozbiljnije priprete.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme druge utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige, Zvezda već ima ubedljivu prednost i u nastavak meča ulazi sa impresivnih 57-34.

Iako je Cedevita u večerašnji meč ušla pojačana Rajanom Boutrajtom, Zvezda je bila dominantna u prve dve četvrtine, toliko da Pocekovi puleni nisu znali odakle im preti veća opasnost.

Marko Gudurić je trojkom sa desetak metara u poslednjoj sekundi prve četvrtine izazvao delirijum na tribinama, baš kao i na kraju poluvremena, a u drugom kvartalu raspucao se i kapiten Luka Mitrović, kako odavno nije.

Vezao je dve trojke kojima se Zvezda odlepila na ubedljivih 14 poena razlike - 39:25.

Ali, tu se Zvezdin šou tajm nije zaustavio, pa su crveno-beli do kraja prvog poluvremena stigli i do ''plus 20'' - 51:31.

Zbog toga Zvezdini navijači već licitiraju da li će večeras Radonjićeva mašinerija stići do ''stotke'', kao i kojom razlikom će dobiti i ovaj meč.

U prilogu su samo neke od njihovih brojnih reakcija tokom prvog poluvremena, a dodajmo da su najefikasniji u Zvezdi posle prve dve četvrtine Luka Mitrović sa 11, kao i Dangubić i Dženkins sa po 10 poena.


-- -- -- -- -- --
-- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milanerovero
Wednesday, 12.04.2017
15:13

Nije to stav delija, to je stav jednog od navijaca, kome bi bolje bilo da je gledao utakmicu nego sto je tvitovao. I generalno, ove vesti sa tvitovima su vam mnogo, ali mnogo glupe

avatar
gosfkcz
Tuesday, 11.04.2017
19:35

Dobrodosli u ritam evroligaskih ekipa. U cetvrtak tek nece moci da se pokupe od umora tako da ocekujem +20 u zagrebu u trecoj utakmici.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 11.04.2017
19:31

Gudura ponekad pokazuje da moze postati strasan igrac i jedan od stubova reprezentacije u buducnosti...Nije konstantan, ali je sasvim dobar i pored toga, ima nesto u njemu izuzetno, krije se veliki igrac tu... Ima ugovor na jos 3 sezone sa nama ako ne varam, on je direktno projektovan za prodaju nakon sledece sezone, ukoliko ocekivano eksplodira i bude konstantno na vecem nivou. Po meni, tu se smesi milionce na kraju sledece sezone, i ne samo za njega, vec i za Kuzmica koga cemo tek tada prodati...

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 12.04.2017
15:31

Sledece sezone bi trebalo da Gudura bude prvi bek. Kuzmic ne verujem da ce ostati sledece sezone. Zasluzuje bolji ugovor, igra sjajno. Ako sve bude kako treba, umesto Tompsona ce upasti Bolden, stize i Ostin verovatno ako bude zdrav. Najteze ce biti zameniti Jovica.

avatar
The Truth
Tuesday, 11.04.2017
19:22

Ko je pominjao prodaju Gudurica?On sigurno ostaje u Zvezdi