Zvezda: ''Hvala i Partizanu!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.06.2016.
15:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iako je Zvezda već ostala bez dvojice istaknutih članova šampionske ekipe, Maika Cirbesa i Kvinsija Milera, u klubu je i dalje slavljeničko raspoloženje.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Podsetimo, Cirbes i Miler su od juče novi članovi Makabija iz Tel Aviva, pa će uprava kluba morati što pre da krene u akciju traženja njihovih pravih alternativa za narednu sezonu.

A što šampionska atmosfera i dalje traje u Zvezdi, zaslužne su i brojne čestitke koje u klub stižu sa svih strana.

Tim povodom, crveno-beli su se u današnjem saopštenju zahvalili svima koji su im čestitali titulu, između ostalih i najvećem rivalu Partizanu, koga su u finalu plej ofa savladali sa 3:1 u pobedama.

Zvezdino saopštenje prenosimo u celini.

''KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se svim poslovnim partnerima, prijateljima kluba, navijačima i simpatizerima KK Crvena zvezda Telekom, kao i košarkaškim organizacijama, ali i rivalskim klubovima, na brojnim čestitkama koje su stigle u prostorije kluba nakon osvojene titule prvaka Srbije.

KK Crvena zvezda Telekom okončao je 11. juna još jednu vrlo uspešnu sezonu osvajanjem prvenstva Srbije.

Nakon još jednog slavlja i uspeha crveno-belih u prostorije kluba na Malom Kalemegdanu stigao je veliki broj čestitki od strane poslovnih partnera i prijatelja kluba, košarkaških organizacija, klubova i pojedinaca, koji su i na taj način odali priznanje KK Crvena zvezda Telekom na učinku u upravo završenoj sezoni 2015-2016.

KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se svima: KK Partizan NIS, KK Borac iz Čačka... KSS i KSB, brojnim klubovima iz regiona i pojedincima, navijačima i simpatizerima kluba, ali i poslovnim partnerima koji su klubu i na ovaj način čestitali na osvojenoj titulu''
, navodi se u današnjem saopštenju KK Crvena zvezda Telekom.
KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se svim poslovnim partnerima, prijateljima kluba, navijačima i simpatizerima KK Crvena zvezda Telekom, kao i košarkaškim organizacijama, ali i rivalskim klubovima, na brojnim čestitkama koje su stigle u prostorije kluba nakon osvojene titule prvaka Srbije. - See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/nakon-jos-jedne-titule-cestitke-i-dalje-stizu-14-06-2016.html#sthash.2cVNjRZr.dpuf

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
15:56

Zahvaljuju se i vama roditelji sa decom sto ste poslali sve one divne ljude...

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 14.06.2016
17:55

Opa, kakav nick :) gledaš GoT :)

avatar
Surovi
Thursday, 16.06.2016
18:41

Vrati bre ono vino Tirionovo, kakav bre povratak plavaca :D

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
18:03
avatar
Tisina perhani!
Tuesday, 14.06.2016
15:47