ZVANIČNO - Miler i Cirbes u Makabiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.06.2016.
18:47
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Makabi potvrdio je transfere Maika Cirbesa i Kvinsija Milera kojima su po završetku sezone istekli ugovori sa Crvenom zvezdom Telekom.

twitter.com/MaccabitlvBC
twitter.com/MaccabitlvBC

Povezane vesti

Dojučerašnji prvotimci Crvene zvezde Telekom Kvinsi Miler i Maik Cirbes danas su ozvaničili transfere u Makabi iz Tel Aviva što je potvrđeno na zvaničnom sajtu izraelskog kluba.

Najtrofejniji izraelski klub odavno je kaparisao Zvezdin duo pa je samo bilo pitanje trenutka kada će Cirbes i Miler potpisati ugovore i ozvaničiti saradnju sa Makabijem.

Na zvaničnom sajtu Makabija iz Tel Aviva napravljen je osvrt na karijere dvojice pomenutih igrača, a predočeni su i detalji vezani za dužinu ugovora.

Nemački internacionalac Maik Cirbes i Amerikanac Kvinsi Miler potpisali su ugovore na dve godine, a više informacija vezano za Milerov ugovor mogli ste da čitate OVDE!

Crvena zvezda Telekom nije dobila ni dinar od ova dva "transfera" jer su se Miler i Cirbes Makabiju priključili kao slobodni igrači.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Monday, 13.06.2016
23:10

Miler+Cirbes= 0 din - odličan posao legende preimenovanog kluba i novokomponovanih Pantelija, a posle će oni nekog da pitaju odakle im pare.

avatar
kizito
Monday, 13.06.2016
20:23

Nek' im je sa srecom.

avatar
strucnabudala
Monday, 13.06.2016
20:13

Zao mi je zbog obojice, pogotovo zbog Milera. Mislim da Zvezda moze lako da nadje boljeg centra od Cirbesa, jeste bio dobar, ali mislim da moze bolje.

avatar
Don.Mile
Monday, 13.06.2016
18:58

cestitke Mileru , odlican igrac ...