Vujošević: "Mali čovek primio pogrešnu vakcinu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.03.2015.
20:50
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević osvrnuo se u nedelju na pisanje pojedinih medija vezano za "slučaj vakcinacije igrača" i otkrio da je pogrešnu vakcinu verovatno primio "mali čovek sa velikom torbom".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Konferencije za medije Duška Vujoševića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim pa tako ni izlaganje nakon duela sa Zadrom nije bilo uobičajeno.

Nakon što je analizirao učinak svog tima, osvrnuo se na završnicu ABA lige i debi Džoša Akojona, Vujošević se vratio na dešavanja uoči duela sa Zadrom.

U najavi utakmice trener Partizana je govorio o kadrovskim problemima koji su u pojedinim medijima pogrešno interpretirani, pa je na kraju i osoblje Instituta Torlak reagovalo i poručilo da su košarkaši Partizana primili ispravnu vakcinu.

"Vidim da velika tragedija koja se desila nije sprečila pojedine medije da se bave svojim programom i hajkom. Imali smo problema da održimo trening. Prvi put smo igrali fudbal ove nedelje jer nije bilo igrača za neki ozbiljan formacijski trening" rekao je Vujošević i dodao,

"Moje reči su sa namerom lažno interpretirane kako smo mi primili pogrešnu vakcinu da se predstavi kako ja imam maniju gonjenja jer je navodno neki od rivalskih klubova učestvovao u tome da naši igrači prime pogrešnu vakcinu. To je skandalozno, za sud" istakao je Vujošević.

Strateg Partizana potom je nastavio u svom stilu i počeo da se izražava u metaforama.

"Možda je pogrešnu vakcinu primio mali čovek sa velikom torbom kad je bio mlad, pa je zato ostao mali pa sad to kompenzuje velikom torbom" poručio je Vujošević.

Posle svega rečenog Vujošević je poručio da mediji koji vode hajku protiv njega i Partizana nemaju razloga da ga prave ludim i da izvrću ono što izjavljuje.

"Ja ono što mislim kažem u lice, bez zazora i straha i nema potrebe da me neko pravi ludim" zaključio je trener crno-belih.

Partizan je u nedelju savladao Zadar u okviru pretposlednjeg kola ligaškog dela regionalnog šampionata a više Vujoševićevom komentaru utakmice pročitajte OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke