Unikaha sigurna na Sardiniji, Oli nastavio po starom

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 10.12.2015.
22:23
Izvor: Sportske.net

Odigrana su još dva meča Evrolige.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Olimpijakos je nastavio sa sjajnim partijama u Evroligi, a njihova žrtva ovog puta je bila ekipa Limoža.

Ekipa iz Pireja slavila je kao gost rezultatom 76-67 i overila prvo mesto u grupi B kolo pre kraja.

Udarne igle grčke ekipe bili su Jorgos Printezis sa 13 poena,  Vangelis Mancaris  sa 12 poena i mladi Janis Papapetru 11 poena. Mladi centar srpske reprezentacije Nikola Milutinov je za nešto više od 18 minuta u igri imao skroman učinak od po 4 poena i skoka.

U francuskom timu, koji je još ranije izgubio šanse da se plasira u top 16, iznadprosečne partije su pružili Leo VestermanAli Traore sa po 14 ubačenih poena.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo


U grupi D, Dinamo Sasari i posle 9 kola ne zna za pobedu, pošto su na svom parketu poraženi od ekipe Unikahe, rezultatom 77-65.

U redovima italijanskog tima, samo tri igrača su bila raspoložena za igru, i to Džoe Aleksander sa 19 poena, Džarvis Varnado 16 poena i Markiz Hejns sa 13 poena.

U redovima ekipe iz Malage, bilo je više raspoloženih igrača, a za pobedu su najzaslužniji Džamar Smit sa 20, Ričard Hendriks sa 16 i Mindaugas Kuzminskas sa 14 postignutih poena.

Srpski reprezentativci Stefan Marković i Nemanja Nedović dali su svoj doprinos u novoj pobedi. Marković je za 26 minuta na parketu postigao 7 poena (bez promašaja 1/1 za tri, 4/4 penali), imao 4 asistnecije i 3 skoka, dok je Nedović postigao samo 2 poena i imao 3 asistencije za nešto manje od osam minuta u igri.

Unikaha u poslednjem kolu igra protv CSKA pred svojim navijačima i u slučaju nove pobede nad 'Amrejcima' završiće kao prva u grupi. Nešto ranije, Makabi je produžio nadu da moće do top 16 faze, ali za taj podvig prvo će mu biti potreban poraz Darušafake u Moskvi, a onda i pobeda nad ovim turskim sastavom u Istanbulu u poslednjem kolu sa više od 11 razlike.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke