Teodosić: "Nadam se da mi ovo nije najveća pobeda u karijeri"

Autor: Beta Beta
subota 13.09.2014.
00:51
Izvor: Beta

Najbolji pojedinac u pobedi naše reprezentacije nad Francuskom priznao je da nema snage da se raduje posle svega što se noćas događalo na parketu "Palate sportova" u Madridu.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić kazao je noćas da nema snage ni da se raduje posle plasmana u finale Svetskog prvenstva, kao i da je timu trijumf nad Francuskom donela velika želja.

"Još jedna sjajna utakmica, pokazali smo ponovo kakav smo stvarno tim. Za mene su ovo najteže utakmice, kada rano povedeš 17-18 razlike i onda moraš da braniš, nekako se i opustiš. Ali, prezadovoljan sam, verujte mi da nemam snage ni da se radujem kako treba", rekao je Teodosić.

Srbija je u Madridu u petak pre ponoći pobedila Francusku sa 91:85 i tako osvojila prvu medalju na svetskim šampionatima od osamostaljenja.

"Orlovi" su vodili sve vreme, ali su "Petlovi" u poslednjoj četvrtini uspeli da smanje razliku na samo dva poena zaostatka.

"I na poluvremenu i pre početka utakmice smo pričali da će nam odbrana doneti pobedu. Stvarno smo odigrali sjajnu odbranu, možda ne u poslednjih 10 minuta, mada su i oni tu pogodili nešto što inače ne bi pogodili. Odbrana, naša odlučnost i prevelika želja da budemo preksutra u finalu su nas vodili do pobede", rekao je Teodosić.

Srbija u nedelju igra finale protiv SAD, a Teodosić je na pitanje novinara odgovorio da se nada da mu pobeda u petak nije i najveća u karijeri.

"Ja se nadam da nije. Možda do sada jeste, ali se nadam da neće biti tako. Amerikanci su sjajni, ali ne i nepobedivi. Daćemo sve od sebe i u finalu", rekao je Teodosić, nagoveštavajući zlato.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke