Stigla potvrda - Evo koliko će pauzirati Boutrajt i Arapović

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.04.2017.
13:40
Izvor: Beta

Košarkaš Cedevite Rajan Boutrajt propustiće zbog povrede najmanje prvu utakmicu finala plej-ofa Jadranske lige, dok će njegov saigrač Marko Arapović pauzirati najmanje šest meseci zbog povrede levog kolena, saopšteno je danas na sajtu regionalnog takmičen

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Boutrajt i Arapović su se sinoć povredili, tokom treće polufinalne utakmice sa Partizanom, koju je hrvatski tim u Zagrebu dobio sa 87:78.

Lekar Cedevite Tomislav Cerovečki rekao je da Boutrajt ima rupturu mišića zadnje lože desne natkolenice i da će pauzirati najmanje 10 dana, kao i da će se o povredi više znati posle detaljnijih pregleda.

On je naveo da je Arapović pokidao ligamente levog kolena i da će biti podvrgnut operaciji kada stignu lekovi iz Nemačke i dodao  da će košarkaš pauzirati najmanje šest meseci.

Prva finalna utakmica Jadranske lige na programu je 10. aprila. Cedevita se plasirala u finale posle pobede nad Partizanom od 2:1 u seriji, a igraće protiv pobednika duela Crvene zvezde i Budućnosti. Zvezda i Budućnost igraju treću polufinalnu utakmicu u utorak od 19 časova u hali u Železniku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Monday, 03.04.2017
13:49

Partizan je uradio odlican posao za Zvezdu.

avatar
Scarface
Monday, 03.04.2017
14:26

cekaj prvo da vidimo kome je partizan pomogao.moze i buducnost u finale.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 03.04.2017
13:44

Ono za Arapovica je bilo grozno za gledati preko TV-a, mogu da zamislim kako je bilo ovima u hali, a samom igracu u kozi... ne mog ni da mislim kako mu je. Brz oporavak.

avatar
JC\'90
Monday, 03.04.2017
14:11

Stvarno gadna povreda Arapovica, kakav pada. Svaka mu cast kako je uspeo da izadje uz pomoc osoblja sa terena. Da je neki fudbaler verovatno bi helikopter morao da dolazi po njega, posto mu nosila ne bi bila dovoljna.