Partizanov sanak pusti...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.04.2017.
20:42
Izvor: Sportske.net

I pored dva velika hendikepa koja je doživela domaća ekipa večeras, Partizan gotovo da nije ozbiljnije ni pripretio objektivnom boljoj ekipi Cedevite koja zasluženo ide u finale plej-ofa.

BETAPHOTO/ABA liga/Cedevita/Marin Susic/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Cedevita/Marin Susic/MO

Povezane vesti

U trećoj, odlučujućoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige, Cedevita je pred oko tri hiljade gledalaca savladala Partizan sa 87:78.

Zagrepčani su tako postali prvi finalista ove sezone i sada čekaju boljeg iz duela Crvene zvezde mts i Budućnosti.


Sam početak meča obeležio je pravi šok za domaće. Posle jednog prodora ka košu Partizana, najbolji košarkaš Cedevite Rajan Boutrajt doživeo je povredu zadnje lože i posle samo 44 sekunde provedene na terenu, za njega je večerašnja utakmica bila završena!

Međutim, trener domaćih Veljko Mršić je imao odgovor, ukazao je priliku talentovanom Džananu Musi, a reprezentativac BiH mu se odužio na sjajan način.

Upravo on je preuzeo glavnu ulogu na terenu i crno-belima je za samo osam i po minuta u prvom poluvremenu ubacio čak 14 poena (trojke 3/3)!

Partizan na drugoj strani nije imao adekvatan odgovor, niti nekog raspoloženog igrača u svojim redovima. Domaći su konstantno imali vođstvo, koje je u finišu drugog kvartala postalo i dvocifreno - 47:36!

Tu razliku ekipa Cedevite je uspešno održavala i u najvećem delu trećeg kvartala, kada se igralo koš za koš, sve do nove povrede u redovima domaćeg tima.

Naime, posle pogotka Marka Arapovića za 65:54, mladi košarkaš Cedevite je prilikom skoka u odbrani doživeo težak pad, delovalo je zastrašujuće u tim trenucima, ali se Arapović ipak pridigao i uz pomoć ljudi iz kluba otišao u svlačionicu.

Tek tada je Partizan uspeo donekle da smanji razliku, pa se u poslednjih deset minuta ušlo sa šest poena razlike za Zagrepčane.

Trojkom kapitena Veličkovića, Partizan u 35. minutu stiže i na ''minus i'' - 73:70, ali Šurna je odmah uzvratio istom merom za 76:70.

Usledili su promašaji na obe strane, a na ulasku u poslednja dva minuta Marinković prom,ašuje otvoren šut za tri poena, što Babić kažnjava na drugoj strani i Zagrepčani ponovo stižu do osam poena razlike - 78:70.

Uzvratio je potom Birčević, ali kada je Babić pogodio trojku za 81:72, bilo je jasno ko ide u finale.

Poslednje sekunde ove utakmice obeležile su i tehničke greške, koškanja igrača, pa je meč potrajao nešto duže nego što je trebalo. Rezultatski je sve bilo jasno par minuta ranije...

Musa i Bilan sa po 16 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, koliko je imao i Hečer u Partizanu, ali uz šut za tri poena 1/5.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

87 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 03.04.2017
23:59

Cotra. kralju lavova, PARTIZAN je u muskoj odbojci imao pet titula vise od vas pre raspada Jugoslavije (10-5), cak i tri Kupa vise u tom periodu (7-4), a to je bez onih trofeja Jugoslavije kojoj smo mi prvo davali igrace, a onda je tek doslo do fuzije izmedju nas! Trebali bi i njihovi trofeji da nam budu uracunati, ali ne zbog fuzije vec zbog toga sto su prakticno bili nas drugi tim no dobro, necemo sada da kukamo. Sto se tice vaterpola, mi imamo isti broj titula prvaka Evrope kao i zagrebacka Mladost, 7-7 je trenutno u tim trofejima (nauci vise da razlikujes titule i trofeje, trofeji su siri pojam), Pro Reko tek odnedavno ima (1) vise od njih i nas. JSD PARTIZAN je BROJ JEDAN u smislu i pogledu broja trofeja na svetu, kakav Lacio, kakav Real!

avatar
Tuesday, 04.04.2017
20:40

Vec smo sve objasnili sto se tice ovih tema a to sto ti ne gledas neke stvari realno je druga prica. Imala je i Zvezda vise titula npr od Partizana u rukometu pre raspada YUG,poenta je da je pre nekoliko godina kada je Partizan osvojio titulu u odbojci masa grobara tvrdila da je najtrofejniji klub samo na osnovu 1 titule vise a ne racunajuci sve trofeje odnos je tada bio u korist Zvezde jer je imala ukupno vise trofeja titule,kupovi,superkupovi sve su to trofeji i 2011 kada je to bilo a i sada pogotovo Zvezda ih ima vise i to 12 sto je cini trofejnijom i kraj price! Da imate isti broj trofeja LS kao Mladost ali oni imaju jos 4 finala pored tih titula u LS a vi 3 i znaci uspesniji su u tom takmicenju zato i jeste iza Pro recca i n jih na trecem mestu ima i na wikipediji i na jos dosta sajtova o LS u vaterpolu,znam ja dobro razliku o titulama i trofejima zato sam i napisao da su Pro recco i Mladost uspesniji od vas sto se tice LS znaci samo LS a Barselona i Spandau su trofejniji ukupno i zato ne mozete nikako biti najtrofejniji klub Evrope i Sveta kako su neki ovde tvrdili jer najtrofejniji je onaj klub sa najvise trofeja ukupno...Haha nemas ti vidim predstavu koliko Real iima trofeja kao SD a i Lazio citam komentare mnogih grobara kao cude se a nemaju pojma da SD Lazio ima 57 sekcija u 70 razlicitih sportskih disciplina i preko 110 godina tradicije...Pa oni imaju preko 15000 trofeja u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji,vise od 10.000 atleta tj sportista...https://europeanmultisportclubassociation.wordpress.com/emca-members/s-s-lazio/ Evo i linka mislim edukujte se malo a ne samo bubanje napamet smesni ste bre...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
10:59

I opet sam se upleo iako sam rekao da necu, stici ce ti i taj odgovor u toku dana, verovatno vec u narednim satima. Imam tri pitanja za tebe, koliko trofeja ima Real kao SD (smesno da ih tako nazivas, ali hajde, za Lacio sam vec opovrgao, pusti te skundriceve budalastine Hahaha), koliko trofeja vi imate zajedno sa juniorima i da li smatras da Partizanu u zenskoj odbojci treba uracunati i trofeje sa Vizurom, a rec je o jednoj tituli i jednom Superkupu? Nije toliko bitno mozda sta ces mi odgovoriti iako sustinski to jeste bitno, ali cisto da vidim.

avatar
Wednesday, 05.04.2017
08:25

Mozda sam kucao brzo pa ukucao nulu ali razumem vrlo dobro Engleski i mislio sam 1 i po hiljadu a ne 150 hiljada to nema niko to bi bilo preterivanje,to su samo seniorski i juniorski ekipni trofeji koje Lacio ima a gde su jos pojedinacni seniorki i juniorski i to je jos pre 6-7 godina pisano koliko su od tada osvojili,pa pogledaj samo koliko razlicitih sportskih disciplina imaju i broj sportista desetinu puta veci nego vas i nemoguce je da imate vise trofeja od njih...Barselona takodje ima najvise clanova na svetu kao SD a ona i Real imaju klubove u raznim sportovima kao fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo,tenis,atletika,hokej na travi,hokej na rolerima,borilacki sportovi itd ne pricamo samo o seniorskom vec i o juniorskim kategorijama sto spada pod SD na hiljade takmicara u seniorskim i juniorskim kategorijama nemoj da si smesan ima vecina toga da se nadje na netu ali kada bi sve kacio ovde ne bi ni objavili komentare,neke od sinoc mi nisu ni objavili...Poenta je da kada je Skunduric pre neku godinu na Zvezdin rodjendan izjavljivao da su ispred Zvezde i Partizana Barselona,Real i Lacio mnogi grobari ga ismevali na netu kao Sta?Koji Lacio?Zar oni imaju klubove osim fudbalskog?Zar imaju uopste SD? itd a pojma nemaju,covek je obrazovan i obavesten i zna vrlo dobro o cemu je pricao,ne bi se samo tako provaljivao javno u medijima...Na kraju se ne gleda skor u finalima nego finala ukupno i ako npr vi imate 7 trofeja i npr 3 Vicesampionska naslova a Mladost npr isto 7 trofeja i npr 4 vicesampionska naslova onda su oni uspesniji,ili ako vi imate 7 a Pro Reko 8 trofeja oni su uspesniji,jer nema logike vi ste mogli njih tuci u svih 7 finala i imati 7 pehara a oni su mogli osvojiti npr 10 pehara protiv nekog drugog kluba i na kraju bi odnos trofeja bio 10:7 za njih i to se prvo gleda ko ima vise trofeja osvojenih...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Tuesday, 04.04.2017
21:11

...has achieved a very significant palmares: 9 gold Olympic medals, more than 500 international and national titles and more than 1000 at youth level. Imaju 1500, ne 15000, jednu nulu si dodao, a ako gledas samo seniore, imaju samo 500 dok mi imamo 644-650 dok sa juniorima ne mogu ni da zamislim koliko ukupno imamo u svim mogucim sportovima, disciplinama i konkurencijama. Jeste, smesan sam, u pravu si 100%. Real u okviru SD ima samo fudbal i kosarku, koje jos sekcije imaju i gde to moze da se vidi? Uostalom, sta ja tebi pisem kad se ti ponosis trofejima tudjih sekcija, ponovo bih se upleo u istu pricu, a nemam nameru.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Tuesday, 04.04.2017
21:02

Nisi tako prvo napisao, znam zasto sam reagovao. Mi imamo bolji skor u finalima i protiv Pro Reka i protiv Mladosti no nema veze, ti prilagodjavas pricu svojim potrebama, ne znam cime se vec bavis.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 03.04.2017
23:20

PARTIZAN je u muskoj odbojci imao pet titula vise od vas pre raspada Jugoslavije (10-5), cak i tri Kupa vise u tom periodu (7-4), a to je bez onih trofeja Jugoslavije kojoj smo mi prvo davali igrace, a onda je doslo do fuzije! Sto se tice vaterpola, mi imamo isti broj titula prvaka Evrope kao i zagrebacka Mladost, 7-7 je trenutno, Pro Reko tek odnedavno ima vise od njih i nas...

avatar
Wednesday, 05.04.2017
08:34

Imala je i Zvezda pre raspada Yu vise titula od vas u rukometu npr to nije i u kosarci to nije poenta..Poenta je da kada je Partizan pre nekoliko godina osvojio titulu u odbojci nakon 20 godina grobari su tvrdili da je trofejniji klub od Zvezde jer su racunali samo titule a Partizan je sa tom titulom imao 1 vise npr 11:10 a Zvezda je imala i tada 2011/12 vise trofeja kada se racuna sve jer pod trofeje spadaju i titule i kupovi i superkupovi a ne samo titule a i sada imaju Zvezda i Vosa najvise trofeja kod nas po 30 a Partizan je daleko iza njih sa preko 10 trofeja zaostatka tj 18,jos kada se pogledaju ostala Zvezdina finala u prvenstvu,kupu,superkupu nije im ni blizu Partizan u odbojci a o kompletnoj slici kada se uracunaju svi trofeji na bazi kolektiva seniori i seniorke svi trofeji i finala smesno je i porediti Zvezdu i Partizan u odbojci ili nazivati Partizan boljim klubom kao npr kada bi neki zvezdas provalio nakon 1 osvojene titule i 1 sezone u vaterpolu da je Zvezda bolja od vas u vaterpolu bilo bi smesno za porediti to...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
12:28

Moja greska za odbojku, nisam video da si napisao da su Grobari tako pricali pre nekoliko godina. To je tacno, ali drugacija je slika i mnogo povoljnija po nas bi bila kad bi nam zvanicno pripale neke (tacnije, verovatno cak i sve) titule prvaka i osvajaca Kupa- dakle, svi trofeji kluba Jugoslavija. U rukometu ste imali samo dve titule, ja se malo salim pa kazem da vise nista niste osvojili u staroj Jugi nakon sto smo mi osnovani, a uopste ti nije dobro poredjenje jer Partizan u odbojci i dalje predstavlja veliki klub i ima vise uspeha evropskih, imamo Vujovica, Tanaskovica, Miljkovica, Atanasijevica (imate i vi Zeljka, ali kod nas je ostavio veci trag), imamo trenere i igrace, recimo da isto to mogu da kazem i za vas u rukometu s tim sto smo i tamo za nijansu uspesniji od vas u Evropi, ali to je manje vazno. Pusti Superkupove, vi imate 25 prvenstava i trofeja u Kupu, ali pre dve godine nam je oteta titula protiv vas i ja stojim iza toga. Ne mogu da otkrijem zbog cega imam jaku podlogu za to, ali znam da ne pricam napamet. Sa druge strane, mi u vaterpolu od samog pocetka dominiramo i predstavljamo svetskog giganta (u odbojci smo dominirali pa je to prestalo '91) i nema tog normalnog coveka koji se ne bi nasmejao kad bi neko omalovazio nasu velicinu i sve sto neki od vas pisu, nazalost, medju njima i ti. Ja u fudbalu i dalje mislim da ste vi veci od mnogobrojnih klubova u Evropi, a ti brojis koliko Mladost ima finala, a zanemarujes vaznu cinjenicu, a ona se odnosi na to koliko puta smo mi bili prvaci i osvajaci Kupa u SFRJ, a koliko puta oni. Samo da napomenem, kada pisem na osnivanje u rukometu, mislim na sadasnji (mali) rukomet, imali smo za veliki i pre toga.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 03.04.2017
21:40

* ODBOJKA: Žene:nnPrvenstvo (8): 1952, 1955, 1956, 1957, 1958, 1960, 1961, 1968.nnKup (2): 1959, 1960. 8 titula, ne 9.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 03.04.2017
21:37

Svi trofeji JSD REVOLT DUHA ATLETIKA: Muškarci: Prvenstvo (26), Kup (8). Žene: Prvenstvo (13), Kup (16). BICIKLIZAM: Prvenstvo (10), Kup (2). BOKS: Prvenstvo (7), Kup (1). DIZANJE TEGOVA: Prvenstvo: (4). DŽUDO: Prvenstvo (7), Kup (1). FLORBOL: Prvenstvo (1), FUDBAL: Prvenstvo (26), Kup (13), Superkup (1), Mitropa kup (1). GIMNASTIKA: Prvenstvo u ritmičkoj gimnastici (8). HOKEJ NA LEDU: Prvenstvo (20), Kup (3). Slohokej liga (2). KARATE: Muškarci: Prvenstvo (19). KUP EVROPSKIH ŠAMPIONA (2). Žene: Prvenstvo (5), Kup (2). KOŠARKA: Muškarci: Prvenstvo (21), Kup (13), KUP EVROPSKIH ŠAMPIONA (1), Kup Radivoja Koraća (3), Jadranska liga (6). Žene: Prvenstvo (7), Kup (4), Regionalna liga (2). KUGLANJE: Prvenstvo (6). ODBOJKA: Muškarci: Prvenstvo (11), Kup (7). Žene: Prvenstvo (8), Kup (2). PLIVANJE: Prvenstvo (8). RAGBI: Prvenstvo (17), Kup (16). RAGBI 7 Prvenstvo (1). RUKOMET: Prvenstvo (9), Kup (11), Superkup Srbije (3). RVANJE: Prvenstvo (10), Kup (13), Superkup Srbije (2), KUP EVROPSKIH ŠAMPIONA (1), Evropski CELA kup (2). ŠAH: Prvenstvo (23), Kup (12), KUP EVROPSKIH ŠAMPIONA (3). STONI TENIS: Muškarci: Prvenstvo (12), Kup (1). Žene: Prvenstvo (4). STRELJAŠTVO: Muškarci: Prvenstvo (42), Kup: (1). Žene: Prvenstvo (32), Kup (1). TENIS: Muškarci: Prvenstvo (22). Žene: Prvenstvo (16). VATERPOLO: Muškarci: Prvenstvo (27), Kup (25), Zimsko prvenstvo- preteča Kupa (6), EVROLIGA (7), Kup pobednika kupova (1), Superkup Evrope (2), LEN Kup (1), Eurointer liga (2). Žene: Kup (1). VESLANJE: Prvenstvo (27).

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 03.04.2017
21:20

Nisam nam upisao mnogobrojne titule koje su nam otete, mozda sam ipak ponovo mogao samo one najsvezije primere, a ne priznajem nam trofeje u zenskoj odbojci koje smo osvojili nakon fuzije sa Vizurom pa i nisam naveo njih, tako nesto nama ne treba bez obzira da li je ta prica cista i regularna ili ne. Emperador je mozda malo preterao, na Balkanu su i Panatinaikos i Olimpijakos, ali mi jesmo klub od najveceg znacaja i daleko najveceg uticaja na kosarku u ovom regionu. Pustite i moj(e):-D

avatar
Tuesday, 04.04.2017
20:58

Ma da dosta toga je vama oteto kako mnogi ovde kazu u vasim glavama samo haha...Svugde zvanicno pise ko je sta osvojioi samo vi brojite kao neke fantomske otete titule a nigde zvanicnih dokaza da su vam iste priznate,ma smesno se sa vama o tome i raspravljati...On jeste preterao jer su Panatinaikos i Olimpijakos definitivno najbolji na Balkanu,a isto tako i Cibona je veca od vas jer imate 44 trofeja ukupno a oni 42 znaci samo 2 trofeja razlike ali vi imate 1 EL a oni imaju 2 EL i 2 Evrokupa koja su 2 najjaca takmicenja u kosarci u Evropi...Tako i Olimpija manje su uspesni od vas u Evropi ali zato imaju 56 osvojena pehara napram vasih 44,12 vise...Ta 2 kluba jesu sada oslabila zadnjih godina ali imaju itekako tradiciju i sve trofeje i moze se lako desiti da za par godina nastave sa zetvom trofeja u svojim ligama opet i dodatno povecaju broj trofeja sto bi ih cinilo jos vecim...Sto se tice Zvezde to niko ne spori da je u kosarci muskoj pre svega manje trofejnija od vas,ali neki grobari tvrde kako nije imala uticaja na kosarku kod nas a itekako jeste jer je na malom Kalemegdanu i nastala kolevka kosarke,Zvezda je dominirala prvih 30 od osnivanja i bila je trofejnija u bivsoj YUG cak imala i vise titula na pocetku samostalne Srbije,Partizan imao svoje periode 80tih,90tih i posle deceniju i po u novoj drzavi,sada opet zadnje 3-4 sezone dominira Zvezda itd...Ali sto se tice KK kolektiva znaci obe seniorske konkurencije tu je Zvezda nas najbolji kolektiv ako se broje svi trofeji jer ima ih preko 70 uz to sto su i juniori i prvaci bili sampioni Evrope i kadetkinje vicesampionke Medjunarodne lige,znaci najtrofejniji kolektiv ukupno je Zvezda ko ne veruje nek izbroji trofeje u obe seniorske konkurencije,Zvezda preko 70 Partizan oko 15ak manje onda svi ostali daleko iza...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
12:18

Nisu dva Evrokupa nego dva Kupa pobednika kupova. Znam to jest razumem zbog cega si tako napisao, ali ni slucajno ne mozes tako da izjednacavas takmicenja posle toliko vremena jer su se dogodile mnoge promene formata u medjuvremenu, tada je Kup Radivoja Koraca bilo jace takmicenje isto kao sto je i u fudbalu Kup UEFA bio drugo najjace takmicenje i uopste ne preterano slabije i od samog KES-a. Mi imamo 3 KRK, a oni 1, ali isto tako mi imamo 4 F4 u EL (ili polufinala, svejedno, nije oduvek postojao taj zavrsni turnir), a oni samo 2. Sad kad su spojena dva takmicenja u jedno, to je postalo mnogo teze za osvajanje, ali zna se kako su ona tri svojevremeno bila rangirana po tezini. Inace, sta ti to poredis? Domace trofeje i pehare u Srbiji i Sloveniji? Sta je sa tobom? Ja ne tvrdim da vi niste imali uticaja na kosarku, naravno da jeste, ali vi ste se tog starog i pravog kluba odrekli i nemas pravo da mi pricas o toj zvezdi jer ste je zaboravili i ostavili! Niste vi bolji poslednje tri-cetiri sezone nego nesto malo vise od dve i po, kakve crne cetiri sezone, pusti tu pricu jer nije dete sa druge strane pa da mozes da poturas izmisljotine...

avatar
Wednesday, 05.04.2017
08:44

Zvezda je itekako imala znacaja i uticaja na nasu kosarku iako mnogi grobari tvrde suprotno,pogotovo u prvih 30 godina od osnivanja,temelji nase kosarke su udarani na malom kalemegdanu...Partizan jeste trofejniji u muskoj,Zvezda u zenskoj konkurenciji...Zvezda je imala vise uspeha od osnivanja do kraja 70tih,partizan je imao uspone u 80tim,90tim i posle u novoj drzavi deceniju i po dominacije a Zvezda opet sada zadnje 3-4 godine dominira...Ali tvrditi da Zvezda koja je nas najtrofejniji kolektiv sa preko 70 trofeja u obe seniorske konkurencije (Partizan ima oko 15ak manje) i jos toliko finala nije imala znacaj za nasu kosarku je smesno...On jeste preterao jer su PAO i Olimpijakos najbolji na Balkanu,ali isto tako i Cibosi sa 42 trofeja i od toga 4 trofeja u 2 najjaca takmicenja 2 EL i 2 Evrokupa su jedni od najjacih u regionu kao i Olimpija sa 56 pehara u odnosu na vasih 44 a imaju sve i domace titule,kup,super,kup,Evropski trofej,ABA Ligu itd su jedni od najvecih u regionu jos su ova 2 kluba usporila u zadnjih 5-6 godina i da im nije prekinuta dominacija sta bi tek bili sada...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 03.04.2017
21:16

Svi trofeji PartizanannATLETIKA:nnMuškarci:nnPrvenstvo (26): 1947, 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1966, 1984, 1991, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2012.nnKup (8): 1965, 1991, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001.nnŽene:nnPrvenstvo (13): 1974, 1975, 1978, 1979, 1980, 1991, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003.nnKup (16): 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1991, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001.nnBICIKLIZAM:nnPrvenstvo (10): SFRJ – 7 puta (1950, 1955, 1958…), Srbija – 2006, 2008, 2010.nnKup (2): 2011, 2016.nnBOKS:nnPrvenstvo (7): 1949, 1950, 1951, 1953, 1958, 1960, 1964.nnKup (1): 1965.nnDIZANJE TEGOVA:nnPrvenstvo: 4 (… 2016) nnKup: –nnDŽUDO:nnPrvenstvo (7): 1963, 1964, 1994, 2000, 2005, 2007, 2008.nnKup (1): 2007.nnFLORBOL:nnPrvenstvo (1): 2008.nnFUDBAL:nnPrvenstvo (26): 1947, 1949, 1961, 1962, 1963, 1965, 1976, 1978, 1983, 1986, 1987, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2002, 2003, 2005, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2015.nnKup (13): 1947, 1952, 1954, 1957, 1989, 1992, 1994, 1998, 2001, 2008, 2009, 2011, 2016.nnSuperkup (1): 1989.nnOsvojili Mitropa kup 1978.nnGIMNASTIKA:nnPrvenstvo u ritmičkoj gimnastici (8): 1988, 1989, 1990, 1991, 1996, 1997, 1998, 1999.nnHOKEJ NA LEDU:nnPrvenstvo (20): 1948, 1951, 1952, 1953, 1954, 1955, 1986, 1994, 1995, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016.nnKup (3): 1966, 1986, 1995.nnBalkanska liga (1): 1994.nnSlohokej liga (2): 2011, 2012.nnKARATE:nnMuškarci:nnPrvenstvo (19): …2012.nnKup:nnKUP EVROPSKIH ŠAMPIONA (2): 2000, 2001.nnŽene:nnPrvenstvo (5): …2011,nnKup: 2011, 2012, 2015.nnKOŠARKA:nnMuškarci:nnPrvenstvo (21): 1976, 1979, 1981, 1987, 1992, 1995, 1996, 1997, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014.nnKup (13): 1979, 1989, 1992, 1994, 1995, 1999, 2000, 2002, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012.nnKUP EVROPSKIH ŠAMPIONA (1): 1992.nnKup Radivoja Koraća (3): 1978, 1979, 1989.nnJadranska liga (6): 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013.nnŽene:nnPrvenstvo (7): 1984, 1985, 1986, 2010, 2011, 2012, 2013.nnKup (4): 1985, 1986, 2011, 2013.nnRegionalna liga (2): 2012, 2013.nnKUGLANJE:nnPrvenstvo (6): 1994, 1995, 1996, 2000, 2001, 2007.nnKup : –nnODBOJKA:nnMuškarci:nnPrvenstvo (11): 1946, 1947, 1949, 1950, 1953, 1967, 1973, 1978, 1990, 1991, 2011.nnKup (7): 1950, 1961, 1964, 1971, 1974, 1990, 1991.nnnŽene:nnPrvenstvo (9): 1952, 1955, 1956, 1957, 1958, 1960, 1961, 1968.nnKup (2): 1959, 1960.nnPLIVANJE:nnPrvenstvo (8):nnKup:nnRAGBI:nnPrvenstvo (17): 1959, 1960, 1961, 1988, 1991, 1992, 1993, 1994, 1996, 1997, 1998, 1999, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006.nnKup (16): 1957, 1960, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2003, 2005, 2008, 2011, 2015.nnRAGBI 7 nnPrvenstvo (1): 2013nnRUKOMET:nnPrvenstvo (9): 1993, 1994, 1995, 1999, 2002, 2203, 2009, 2011, 2012.nnnKup (11): 1959, 1966, 1971, 1993, 1994, 1998, 2001, 2007, 2008, 2012, 2013.nnSuperkup Srbije (3): 2009, 2011, 2012.nnnRVANJE:nnPrvenstvo (10): 1951, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1959, 1992, 2008, 2009.nnKup (13): 1953, 1954, 1955, 1998, 2002, 2004, 2005, 2006, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013.nnSuperkup Srbije (2): 2002, 2006.nnKUP EVROPSKIH ŠAMPIONA (1): 2009.nnEvropski CELA kup (2): 2009, 2010.nnŠAH:nnPrvenstvo (23): 1947, 1949, 1952, 1954, 1955, 1956, 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1969, 1971, 1972, 1974, 1978, 1979, 1980, 1989, 1995, 2006.nnKup (12): 1958, 1961, 1962, 1963, 1965, 1982, 1988, 1989, 1994, 1995, 2005, 2006.nnKUP EVROPSKIH ŠAMPIONA (3): 1954, 1955, 1956.nnnSTONI TENIS:nnMuškarci:nnPrvenstvo (12): 1956, 1957, 1959, 1960, 1966, 1989, 1990, 1991, 1992, 2006, 2007, 2008.nnKup (1): 1962nnŽene:nnPrvenstvo (4): 1955, 1956, 1957, 1960.nnSTRELJAŠTVO:nnMuškarci:nnPrvenstvo (42): 1964. (MK pištolj), 1968. (vazdušna i MK puška), 1980.-1984. – 11 ekipnih titula, 1987. (Zagreb – MK oružje: 2 titule), 1994. (vojnička puška 3×10 metaka), 1996. (MK 60 metaka ležeći), 1997. (MK 60 ležeći, vazdušna puška), 2007. (vazdušno oružje),nnKup: 1968. (vojnička puška 3×20),nnŽene: … Kup 2016.nnPrvenstvo (32):1968. (olimpijski meč, vazdušna puška, standardna MK puška, serijska MK puška ), 1996. (MK puška 60 metaka ležeći), 2004. (MK 60 ležeći), 2005. (MK 60 ležeći), 2006. (MK 60 ležeći), 2007. (vazdušno oružje, MK puška trostav, MK puška 60 ležeći), 2011.., 2012. (MK puška 3×20, MK 60 ležeći)nnTENIS:nnMuškarci:nnPrvenstvo (22): 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1959, 1961, 1986, 1987, 1989, 1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 2001, 2003, 2005, 2007.nnŽene:nnPrvenstvo (16): 1952, 1953, 1954, 1968, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1986, 1997, 2000, 2005, 2009, 2012.nnVATERPOLO:nnMuškarci:nnPrvenstvo (27):1963, 1964, 1965, 1966, 1968, 1970, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1984, 1987, 1988, 1995, 2002, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2016.nnKup (25): 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1985, 1987, 1988, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 2002, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2016.nnZimsko prvenstvo- preteča Kupa (6): 1963, 1965, 1968, 1969, 1971, 1972.nnEVROLIGA (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011.nnKup pobednika kupova (1): 1990.nnSuperkup Evrope (2): 1991, 2012.nnLEN Kup (1): 1998.nnEurointer liga (2): 2010, 2011.nnŽene:nnKup (1): 2013.nnVESLANJE:nnPrvenstvo (27): 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016.

avatar
Tuesday, 04.04.2017
21:24

I o ovome smo vec diskutovali niko nije izbrojao sve trofeje znaci sve seniorske i juniorske ekipne+seniorske i juniorske pojedinacne vec su neki novinari novosti 2011 nakon nekoliko sezona Partizanove dominacije izbrojali samo titule i to samo u muskoj seniorskoj konkurenciji i samo 5 sportova fudbal,kosarku,odbojku,rukomet i vaterpolo...Situacija se od 2012 do sada kada je Zvezda opet pocela da preuzima dominaciju u dosta sportova promenila i ako bi se sada racunali tih 5 sportova ali svi trofeji u obe konkurencije Zvezda je trofejnija u 3 od 5 sportova fudbal,kosarka i odbojka...Zvezda je u zadnjih 5 godina osvojila daleko vise seniorskih trofeja na nivou celog SD u obe konkurencije,a ove se to nastavlja kosarkasi i kosarkasice po 1 trofej,teniseri i teniserke takodje kao i atleticari i atleticarke i dalje osvajaju i dominiraju+dosta trofeja je osvojeno u manjim sportovima 2016/17 u borilackim sportovima,stonom tenisu,ragbiju,streljastvu,macevanju,bridzu itd dok zadnjih godina to nije slucaj sa Partizanom a ove godine se npr jos dosta Zvezdinih timova bore za trofeje kao fudbalerke,kosarkasice,odbojkasi,rukometasi dok je Partizan tu ispao iz trke kao i u nekim manjim sportovima...Zvezda takodje ima preko 640 seniorskih trofeja ponavljam to su samo seniorski ekipni trofeji+ima na stotine seniorskih pojedinacnih trofeja i na stotine juniorskih ekipnih i pojedinacnih trofeja,sve kad bi se izbrojalo definitivno jesmo najtrofejnije SD kod nas tako da smesna vam je ta prica o vama kao najtrofejnijem SD a kako stvari sada stoje to ce se jos vise povecati u korist Zvezde jer dominirace narednih godina sigurno u fudbalu jer se oporavljaju,i u kosarci stojimo bolje,kao i u odbojci,rukometu,tenisu,atletici,streljastvu i jos dosta manjih sportova...Dok Partizan krizira zadnjih par godina u fudbalu,kosarci vec nekoliko godina,rukometu i odbojci vec 4-5 godina,tenisu i atletici duze vreme...Sada i u nekim manjim sportovima hokej,ragbi,streljastvo,borilacki sportovi itd...Jedino gde ste osvajali redovno trofeje je bio vaterpolo ali i tu se skoro raspadate...Pa zenski sportovi nigde vas nema od fudbala do vaterpola,a i u nekim manjim sportovima pojedinacno po neki trofej ali ekipno skoro nista,znaci jos ovakvih 4-5 godina dominacije Zvezde kao u zadnje vreme i daleko ispred vas,ali ne vredi vama neke stvari objasnjavati...Cak imamo i sve trofeje SD na nasem sajtu+dosta klubova ima sve o ekipnim i pojedinacnim i juniorskim trofejima na svojim sajtovima,dok vi to nemate na SD sajtu koji cas postoji,cas ne,podatci samo iz komentara i sa netacnih linkova i wikipedije a dosta klubova vam i nemaju svoje web sajtove...Mislim sta dalje reci sve je receno,ne trudi se da se vise raspravljas i ubedjujes u nesto sto nema smisla...Toliko...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
09:08

Nemate preko 640 nego 640, znam da to sve imate na svom sajtu koji ste i sami dugo kritikovali zbog neazurnosti, ali doveli ste sad to sve konacno u red, bas mi je drago zbog vas. Pricamo iskljucivo o seniorskoj konkurenciji, kad ti budes pruzio podatke i za juniore, mozda cu se potruditi da pronadjem nesto na tu temu, do tad ne. Partizan je najtrofejnije sportsko drustvo na svetu vec dosta dugo, nema to veze sa tekstom u Novostima koji je izasao 2009. godine, ne znam da li je eventualno neceg bilo i dve godine kasnije. Mene licno sigurno nije tako nesto motivisalo jer me je oduvek zanimalo sve sto se u mom SD desava, i informisem se iz pouzdanih izvora. Dovoljno je samo da se pogleda ko koliko ima evropskih trofeja i sve vec moze da bude dovoljno jasno onome ko je iole objektivan, nas dvojica to tesko da jesmo. I nije ni cudo sto pricas bas o 2012. godini jer je veoma indikativno i simptomaticno koliko je klubova pod imenom zvezda niklo u ovih 5 godina, to mora da je slucajno sasvim. Ili ces mi mozda reci da su vam smetale sve vlasti do ove, sve one su vas sprecavale da vise od sest i po decenija ne radite i ne takmicite se? Kakav crni povratak dominacije, kakav povratak? Btw, da znas da stvarno nocima necu moci da spavam zbog vasih trofeja u macevanju i bridzu. Covece, vi nemate SVOJ (u pravom i istinskom smislu reci) klub u muskoj kosarci, muskom rukometu, muskom vaterpolu, muskom hokeju, muskom ragbiju 7 i 15 (ovaj klub koji se sada naziva zvezdom je bivsi KBRK), muskom dzudou (nekadasnji Palilulac, pre toga fuzija sa Rekordom, ali fuzija je OK mozda, preimenovanje, otimanje, integracije i vrbovanje nisu-NE), muskom florbolu (ex-Stari Grad), zenskom fudbalu (sigurno znas za ZFK Lazarevac i projekat vladana lukica), zenskom rukometu (i 25. maj vas pozdravlja), zenskom vaterpolu, u plivanju ste se vise puta gasili, i to je diskutabilno kako treba da se racuna no dobro. Za ove vece sportove necu da objasnjavam sta ste sve (u)radili, u vaterpolu (obe konkurencije) su u poslednje vreme patili i veliki ceh platili Beograd, Student, Tasmajdan (samo sto ste osnovani, znaci, pre sedam decenija, imali ste potrebu za fuzionisanjem sa Beogradom pa ste onda svi lepo presli u Sever i tek posle deset godina ste obnovili svoj rad, a kako je to izregulisano, pitaj Boga Hahaha- cak mislim da sam zaboravio jos jedan klub cije ste isto uzeli igrace, neki sa isto datumom u imenu), u hokeju ste ojadili Beostar i prisvojili sve njegovo, jos jedno preimenovanje u nizu.

avatar
Monday, 03.04.2017
14:11

Pustite moje komentare!!!

avatar
Monday, 03.04.2017
00:00

Ja te volim partizane i ovakvog... previse ZNALCA daju sebi za pravo da komentarisu... Nije htelo,nije islo... najbolje sto sad partizan ima je tu... Hvala Dzile nisi uspeo,nema veze... krenuti u sklapanje tima kako dolikuje i sve ce doci na svoje... Napraviti kontinuitet,dovesti dobra dva tri klinca,pokusatida se zadrze Birca,Hecer,Novica,Marinkovic,VRABAC,Pot... tu je mali Tanaskovic i bice to extra...

avatar
Nikola Bizmark
Sunday, 02.04.2017
21:52

Ja sam prezadovoljan,govorio sam i ranije da mi nije jasno ni kako smo i ovo uspeli,svaka čast

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 02.04.2017
21:44

Kreten vas proziva i vi jos pustite taj komentar Hahaha Neverovatno nesto.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 02.04.2017
21:42

Opet mi smo kulturni necemo se radovati porazu Srpskih kosarkasa i pobjedi ovih drugih, ali previse ste se radovali porazima Zvezde ali opet kao sto rekoh Srbi smo.

avatar
Nikola Bizmark
Monday, 03.04.2017
15:17

Ja se nisam radovao vašim porazima sem onog od nas(za koji su vam sudije krive ili se bar tako vadite) i nadam se da pobedite onu lopovsku darusafaku koju gura evroliga jer je to turkish evroliga,ama pobedite ih na njihovom parketu pa nek se puše

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Tuesday, 04.04.2017
20:41

95% navijacaa Partizana navija da Zvezda izgubi to ce se pokazati kakav je ko ako Zvezda izgubi od Darusafake

avatar
FRATRIA
Sunday, 02.04.2017
21:38
avatar
Old_school
Sunday, 02.04.2017
21:07

Realno, nije moglo vise. Rekoh jednom, Partizan najbolje moze da igra protiv Zvezde, jer ta mrznja navijaca nalozi igrace koji u onoj divljoj i poluorganizovanoj igri i mogu nesto. Ovako, videlo se veceras. Cak i protiv Cedevite bez pleja a kasnije i Arapovica nije bilo sanse. Previse je tu nekvaliteta, matorca koji prave pocetnicke greske i vecitih talenata Andrica, Marinkovica...zao mi je samo sto dva srpska kluba nisu u finalu.

avatar
ugaseni zivoti
Sunday, 02.04.2017
21:11

Sa nama jedino mozete da igrate jer vas sudije guraju

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 02.04.2017
21:18

Na kraju ce biti kao pre par godina,ni Zvezda nece proci u finale.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 02.04.2017
21:07

Siguran sam da njih ovaj poraz ne boli jer '92 su bili šampioni Evrope. Meni je ipakj žao što nisu prošli u finale jer znam da njih najviše boli poraz od Zvezde. Od svih mi najviše žao Administratora ovog sajta, a sad papa.

avatar
Dado35
Sunday, 02.04.2017
21:25

Pripravi stihove 17.4😂😂😂

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 02.04.2017
21:06

Dzile los si takticar ti si dovdio igrace nedcipinovane i da uhvate formu posle povreda los odabir igraca za utakmicu trener si za male klubove neznas voditi velke utakmice

avatar
Novak Backalic
Sunday, 02.04.2017
20:57

Sramota za kosarku bi bilo da smo prosli sa ovako bednom ekipom... Vece amatere u Partizanu nisam video od kada pratim kosarku, a to je oko dvadesetak godina... Dzikic me je dubiko razocarao kao trener... Po mom misljenju je on kriv za nazadovanje ionako limitiranih igraca... Jedino sto je licilo na kosarku ove sezone je bilo pod vodjstvom Canka... Sve u svemu mislm da se treba zahvaliti Dzikicu i dati sansu Canku, a sto se igraca tice, bolje igrati sa talentovanim klincima kao sto je ovaj mali iz Cedevite, nego sa Gordonima, Robinsonovima i ostalim indijancima koji su trenutno u rosteru...

avatar
Kolee
Sunday, 02.04.2017
20:55

Mnogi uekipi su katastrofa, za Koprivicu sam vec pisao,treba raspisati peticiju da se istera iz kluba,dovedemo igrce od 30+ godina (Ratkovica,Robinson,Gordon),oni prave greske koje prave momci od 16. godina,zasto onda nismo doveli mlade momke,pa da trpimo njihove greske,bar bi mogli da se nadamo da ce vremenom nesto nauciti,sta mozes da ocekujes od pomenute troice,osim da se pivrede. Dzileta cenim,ali mislim da je pogubio konce,da je ekipa pravljena bez plana i bez perspektive. Da su doveli igrace od 30. godina,koji su dobri,pa kao da se nesto uradi u sezoni,da i razumem,ali ovo sto su oni doveli...nVanja,Andric,Vrabac,da mi je znati ko ih je proglasio talentima

avatar
marecareee
Sunday, 02.04.2017
20:53

Prizeljenje kako dolikuje 😉

avatar
marecareee
Sunday, 02.04.2017
21:06

Progutao sam M ☺

avatar
noname
Sunday, 02.04.2017
21:32
avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 02.04.2017
20:51

Џаба им тајни буџет, џаба им пет државних спонзора, џаба су се надали. Закључак, џаба бацање државних пара у бунар без дна.

avatar
Sunday, 02.04.2017
20:48

Е па... дуго је било 6 разлике и Цедевита се нудила својим грешкама, али упорно машење отворених шутева и неорганизованост у тим тренуцима је коштала Партизан неког бољег резултата. Кад се све сабере Цедевита заслужено иде у финале!

avatar
dex
Sunday, 02.04.2017
22:15

novica me je razocarao veceras. on je forsirao one trojke a sigurno je ubojitiji u reketu (brzi je od oba centra koji su ga cuvali a on je najzvucnije ime na parketu pa bi sigurno dobio neki faul) mada ruku na srce trojkama su i stigli cedevitu, musa je trojkama odlepio svoj tim a babic je trojkom resio utakmicu. ili udje ili ne mada ne mogu da kazem da mi nije krivo zbog one marinkoviceve koja je iscurela na 6 razlike. to je vervatno i bila poslednja prilika. ali tako je to u kosarci sut je kvarljiva roba

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 02.04.2017
20:47

Sledece sezone da se radi IQ test pre potpisivanja ugovora i ako ne predje minimalnu granicu ne potpisivati ga. Igras 1/2 imas kontru 2 na 0 da se spustis na -4 i ti pravis korake :/ u prvom poluvremenu ulazis na parket pravis dva faula u napadu, preko tebe skacu, dva tri puta, masis trojku....

avatar
dex
Sunday, 02.04.2017
22:07

a sta ocekujes od koprivice sa ovakvom minutazom? po meni on je mozda i najvise napredovao. seti se kakv je bio kad je dosao

avatar
nenadnenad1234
Monday, 03.04.2017
14:18

Da u kontri 2(3) na 0 ne pravi korake, nista vise.

avatar
Dado35
Sunday, 02.04.2017
20:46

Ma glavu gore momci.Sa ovakbim slabim timom kakvog imamo ove sezone ovo je dobar postignut rezultat.Ostajemo najtrofejniji u Aba ligi što čemo i biti uvek.Mi smo institucija.Poruka za upravu,da se ne igraju sa armijom navijača a da ne prihvate učešče u Evrokup.Tako če se napraviti respektabilniji tim.A dugovi se smanjuju to je odlično.Zna se onda vračanje tamo gde i pripadamo i gde smo več je osvojili 1992 ....😊

avatar
Aleksandar K
Sunday, 02.04.2017
20:46

Bravo za Musu i Cedevitu

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 02.04.2017
21:02

Kompleks od najvećeg kluba na balkanu

avatar
Monday, 03.04.2017
18:30

Kako najveci na Balkanu kada imate 44 trofeja a Olimpija ima preko 55 pehara domace titule,kup,superkup,a imaju i Evropski trofej i Regionalnu Ligu znaci sve...a Panatinaikos koji ima 59 trofeja uz to i Evropske i Interkontinentalni...Cak i Partizani Tirana iz Albanije ima 50 osvojenih pehara 6 vise nego vi ali nemaju Evropski trofej...Panatinaikos 6 osvojenih Evroliga i 1 Vicesampioni Evrolige i 1 Interkontinentalni Kup,a Olimpijakos 3 Evrolige i 4 puta Vicesampioni Evrolige i 1 vicesampioni Interkontinentalnog kupa,Split 3 Evrolige i 1 Vicesampioni Evrolige i 1 Vicesampioni FIBA Saporta Kupa,Cibona 2 Evrolige i 2 FIBA Saporta Kupa itd i kako ste onda vi najveci klub na Balkanu haha,sto rece ovaj dole ispod samo u vasem nepostojecem svetu...Tako ste i za fudbal tvrdili da ste najveci na Balkanu a 14ti ste po broju osvojenih trofeja na Balkanu..Pa ste jedno vreme tvrdili da ste najbolji kod nas u odbojci a to samo sto ste 1 titulu pre imali vise od Zvezde a sada ste iza Zvezde i Vose i po broju titula a po ukupnom broju trofeja da i ne pricamo vise od 10 pehara zaostajete..Pa ste pricali da ste najtrofejniji u Evropi i svetu u vaterpolu a Barselona i Spandau 04 imaju vise trofeja a Pro Recco i Mladost uspesniji sto se tice LS..Tvrdili ste pre da ste najbolji kod nas i u atletic i ,tenisu ali ste iza Zvezde i tu po trofejima...Kao sto ste tvrdili da ste najtrofejnije SD na svetu a Barselona,Real,Lacio i Zvezda ispred vas itd...Dosta bre vise vasih spinovanja i lazi provaljeni ste odavno...

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Sunday, 02.04.2017
22:08
avatar
Markо Đorđević
Sunday, 02.04.2017
22:08

Slazem se, imas kompleks od Crvene Zvezde. :)

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 02.04.2017
21:59

Split je 3 puta veci klub od vas, takodje i Cibona dosta slavnija i bolja...naucite malo kosarkasku istoriju na ovim, ex-yu prostorima. Uostalom, geografski gledano, Balkanu pripada i Grcka ako niste znali, grcki velikani su Bogovi za sve ovde, iako su poceli da osvajaju i beleze uspehe tek sredinom 90-ih....ocigledno grobari mnogo slabo stoje sa istorijom i poznavanjem kosarke u globalu kada pricaju ovako nesto....

avatar
Aleksandar K
Sunday, 02.04.2017
21:40

Nema vise kradje sinko

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 02.04.2017
21:40

Vidimo kako ste najveci opet kup zmaja od sipova

avatar
Indijaaa Pakistaaaan
Sunday, 02.04.2017
21:31

Najveci klub u vasem nepostojecem svetu,hahaahahahahahaha

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 02.04.2017
20:46

E partizane na šta si Spao. Majstorovic, Koprivica, Ratkovica, Vrabac, Gordon, Robinson nisu za partizan a nije ni dzikic. Svim srcem za zvezdu u finalu aba lige.

avatar
delije niksic
Sunday, 02.04.2017
20:46

Bolje sto ste izgubili nego da se brukate protiv nas u finalu!Taj vas mocni partizan nije pobijedio Cedevitu koja je 39 minuta igrala bez najboljeg igraca.Koprivica najgori igrac u istoriju partizana.

avatar
Kico14
Sunday, 02.04.2017
20:45

Sami sebe dobili. 6 razlike za njih i mi silimo 4 napada sutevima za tri. Lebron Koprivica,sta reci za onaj potez,direktno je kriv za poraz. Ali Dzikic,razocarenje potpuno,veze s vezom covjek nema. Sreca pa je nikad gora ABA bila inace bi ispali iz nje. NULA.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 02.04.2017
20:44

Gde su presli Pot i Vrabac?

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 03.04.2017
01:24

Sedim za radnim stolom na poslu, pijem kafu, evri kaplju, citam vesti i tvoje plakanje. Moze li bolje da pocne dan?? A ne 😜

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 03.04.2017
15:17

Malo ti za srecu treba...

avatar
ugaseni zivoti
Sunday, 02.04.2017
20:44

Musa dere jarca 😂😂😂

avatar
ugaseni zivoti
Sunday, 02.04.2017
20:44

Da ste najbolji lagao vas neko....

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 02.04.2017
20:53

Jesi gledao košarku pre covica? Niste postojali ekipe poput hemofarma su brisale patos vama. Plastiko.

avatar
MilošPB
Sunday, 02.04.2017
21:33

Sad pola Cedevite ponižava vas

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 02.04.2017
20:54

Da ste zvezda još lažete sve!