Šta će Jokić sledeće da uradi?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 04.04.2017.
18:54
Izvor: Sportske.net

Centar Denver Nagetsa ne prestaje da oduševljava ljubitlje košarke ove sezone, a ni njegov trener i saigrači nisu ostali ravnodušni.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić je jedan od glavnih kandidata za prestižnu nagradu NBA lige za igrača koji je najviše napredovao, više OVDE.

Briljantne partije srpskog centra mnoge su ostavile bez teksta, a njegovi saigrači su se toliko navikli na njegovu genijalnost, da se više ne uzbuđuju, tako makar kaže bek Nagetsa Vil Barton.

Trener Majk Maloun ne krije oduševljenje njegovim partijama, svaki put kada ga upitaju da prokometariše igre bivšeg košarkaša Mege, a postavlja se pitanje čime bi još Jokić mogao da oduševi košarkašku javnost širom sveta?

Poigravao se sa Lebronom Džejmson, "školovao" je Kevina Lava, slao paseve bez gledanja, preko glave, iza leđa svojim saigračima i ostavljao ih u situacijama u kojima ne mogu da promaše, odigrao je prosto neverovatnu sezonu.

Sinoć su i nade Nagetsa da bi mogli da plej-ofa podgrejane, kako je Portland poražen od Minesote, te se nadamo da će popularni "the Joker" nastaviti da briljira ove sezone i nakon regularnog dela.

U prilogu pogledajte video u kom trener Maloun i košarkaši Nagetsa komentarišu Jokićeve bravure, a na kraju se i sam Maloun zapitao šta li je sledeća stvar kojom će nas Jokić sve ostaviti bez daha.

Nama ostaje da se zavalimo, uživamo u njegovim partijama i navijamo za Nagetse da se domognu toliko željenog doigravanja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke