Sreća za Vilijamsa, danas je mogao da bude tragičar!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.12.2015.
21:25
Izvor: Sportske.net

Markus Vilijams je danas mogao da bude jedan od tragičara da je Crvena zvezda izgubila, ali se na sreću po srpski klub to nije desilo.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Nije igrao prvu četvrtinu, počeo je drugu, i odmah se videlo da nije u pravom ritmu. Sa njim na terenu Bajern je napravio sasvim solidnu zalihu poena, pojedini igrači su se razigrali u nemačkom timu, pa je veoma brzo Radonjić morao da vrati Jovića na parket.

I u drugom poluvremenu gledali smo sličnu priču, Vilijamsa nije hteo šut (0/3 danas), imao je 2 izgubljene lopte, napravio dva faula.


Sve to za samo 9 minuta i indeks -5, danas je bio najslabiji u Zvezdi kada posmatramo ove statističke podatke.


Srećom, Zvezda je danas prošla u narednu fazu Evrolige, pa su njegove greške bačene pod tepih, u suprotnom bi verovatno bio prvi na udaru javnosti koja navija za Crvenu zvezdu.

Naravno, svi koji ga kritikuju moraju da uzmu u obzir činjenicu da sa Zvezdom trenira tek mesec dana i da mu je potrebno vreme da se uigra sa novim saigračima, kao i da je Bajern danas odigrao fantastičnu odbranu na poziciji plejmejkera.

Sada će imati vremena da se dobro pripremi za narednu fazu Evrolige, a OVDE možete pročitati sa kim će Zvezda ukrstiti koplja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 19.12.2015
00:33

Sta sad trazite dlaku u jajetu,bitna je pobjeda i prolazak dalje.Mnogo puta je Zvezda pobjedila zahvaljujuci njemu.

avatar
Carina
Friday, 18.12.2015
23:41

Kakva utakmica, ovo tacno nije normalno. Prvu cetvrtinu dobijemo sa 11 razlike, drugu izgubimo sa 7, trecu izgubimo sa 12 razlike, a cetvrtu dobijemo sa 18 razlike, ne pamtim kad sam video tolike oscilacije u jednoj utakmici. Svi koji ne gledaju Zvezdu od juce ne mogu nista da zamere VIlijamsu, bice to sve ok, samo dok malo uhvati ritam.

avatar
SMRT BERLUSKONIJU!!!
Saturday, 19.12.2015
11:52

Trecu ste izgubili sa 13.