Repeša vodi Vilijamsa u Armani?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.07.2015.
19:47
Izvor: Sportske.net

Hrvatski stručnjak koji će u narednoj sezoni sedeti na klupi Armanija iz Milana namerava da u taj tim dovede dosadašnjeg plejmejkera Crvene zvezde Telekom Markusa Vilijamsa.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Veliko spremanje koje su isplanirali čelnici Armanija započeto je promenom trenera pa je umesto Luke Bankija za šefa stručnog štaba imenovan hrvatski stručnjak Jasmin Repeša.

Nakon promene na klupi krenulo se u "renoviranje" tima koji su već napustili Danijel Haket, Samard Samuels, Džo Ragland i Šon Džejms.

Doskorašnji trener Cedevite sada će imati zadatak da oformi ekipu za narednu sezonu a na vrhu Repešine "šoping liste" nalazi se Amerikanac Markus Vilijams.


Mediji u Italiji preneli su vest da Repeša želi da obnovi saradnju sa dosadašnjim plejmejkerom Crvene zvezde Telekom sa kojim je već sarađivao u Unikahi.

Pored Markusa Vilijamsa hrvatski stručnjak je "pikirao" i zemljaka Marka Arapovića sa kojim je takođe imao prilike da radi dok je sedeo na klupi Cibone.

Markus Vilijams najavio je da će tokom leta pronaći novi angažman pošto mu je ugovor sa Crvenom zvezdom Telekom istekao po završetku minule sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke