Kad ne može Sale, dobar je i Repeša

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.06.2015.
14:11
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Armani iz Milana nije krio želju da na svoju klupu dovede selektora reprezentacije Srbije ali će na kraju morati da se zadovolji iskusnim stručnjakom Jasminom Repešom.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Italijanski Armani u četvrtak je na zvaničnom sajtu potvrdio ono što se znalo odmah nakon eliminacije ekipe u polufinalu plej-ofa italijanske košarkaške lige.

Košarkaški stručnjak Luka Banki od danas više nije trener Armanija pošto su dve strane dogovorile sporazumni raskid saradnje.

Glasine vezane za to ko će naslediti Luku Bankija pojavile su se odavno a prvi pik Armanija bio je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević koji je već imao prilike da sedi na klupi ekipe iz Milana.

Pošto su u Armaniju shvatili da Đorđević drži reč odustali su od pokušaja da ga ubede da preuzme ekipi i okrenuli se iskusnom stručnjaku Jasminu Repeši, dosadašnjem treneru Cedevite.

Hrvatski stručnjak već je tokom svoje trenerske karijere imao priliku da radi u Italiji kao kormilar Fortituda iz Bolonje, Virtusa iz Rima i Benetona iz Treviza. Sa Fortitudom je osvojio titulu pa u Armaniju veruju da bi bio dobro rešenje.

Poslednje dve sezone Jasmin Repeša je proveo u Cedeviti sa kojom je dva puta stizao do finala ABA lige i uz to osvojio dve titule u hrvatskom šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke