Raduljica: "Paklenim radom do rezultata"

Autor: Beta Beta
sreda 15.07.2015.
21:06
Izvor: Beta

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica smatra da je paklen rad na prethodnim pripremama putokaz koji treba da se prati radi što boljeg rezultata na predstojećem Eurobasketu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica rekao je u sredu da očekuje da će nacionalna selekcija "pakleno raditi" i da će takav rad doneti dobar plasman na predstojećem Evropskom prvenstvu.

"Očekujem da dobro radimo, jer se tako dolazi do rezultata, što se videlo i prošle godine. Prošle godine smo bili potcenjeni od svih, ali mi smo stvorili odličnu atmosferu, odličnu energiju, pakleno smo radili i to se na kraju isplatilo", rekao je Raduljica.

Košarkaška reprezntacija Srbija okupila se u sredu u Beogradu u hotelu "Zira" na početku priprema pred Evropsko prvenstvo.

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije i ženska košarkaška su nedavno postali svetski, odnosno evropski prvaci, a na pitanje novinara da li od muške košarkaške reprezentacije može da se očekuje isto, Raduljica je rekao "zašto da ne".

Raduljica je dobar deo prethodne sezone propustio zbog povrede i na pitanje novinara da li očekuje da ga protivnici olako shvate, jer nije aktivno igrao, on je rekao: "To bi bilo dobro, jer ću onda napraviti još veće iznenađenje".

On nije želeo da odgovara na novinarska pitanja u kom klubu će nastaviti karijeru premda je obelodanjeno da je postigao dogovor sa Panatinaikosom za koji će nastupati u naredne dve sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke