Raduljica ostaje u Kini do kraja januara

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.12.2014.
19:14
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Miroslav Raduljica povezan je tokom popodneva sa prelaskom u Galatasaraj ali je na svom "Tviter" profilu objavio poruku u kojoj (ni)je demantovao tu informaciju.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Sudeći prema poruci koju je Miroslav Raduljica objavio na svom "Tviter" profilu tokom večeri, srpski košarkaški internacionalac ostaće u Šandongu sve do kraja sezone u kineskoj Superligi.

"Imam ugovor sa sadašnjim klubom do kraja sezone u Kini. 100% sam koncentrisan da pomognem mom timu da ode do finala" napisao je Raduljica.



Srpski reprezentativac doveden je u vezu sa prelaskom u Galatasaraj a gore navedena objava ne demantuje tu mogućnost ali je bar privremeno odlaže.

Ukoliko održi reč, Raduljica će u Šandongu ostati do kraja januara kada se završava sezona u Kini, što znači da postoji mogućnost da nakon toga pojača "istanbulske lavove".

Galatasaraj se trenutno bori za mesto u TOP 16 fazi Evrolige i ukoliko turskom sastavu pođe za rukom da se nađe u drugoj fazi elitnog takmičenja Raduljica bi mogao da zaigra za "Lavove" početkom februara, tačnije od 6. kola TOP 16 faze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 02.12.2014
20:19

Cak i ako ne dodje kod nas: Mister X, Milosavljevic, Pavlovic, Macvan, Gagic; Tepic, Andric, Muric, Bogdanovic, Milutinov i Marinkovic i Milutinovic- ko moze ovakvom timu da preti? Jedino bismo bili malo tanji na 4 i 5 (prosle sezone tu bili Zo, Musli i ova 2), ali Boze moj...

avatar
ivicacvetkovic
Tuesday, 02.12.2014
21:02

Zašto ne želiš da se vrati u KK Partizan ? To je dobro za Srpsku košarku , neistina je da Srpskoj košarci ne treba jak KK Partizan.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 03.12.2014
16:22

Nema šanse da Raduljica dođe u KK Partizan, previše dobrih ponuda će dobiti, od turskih italijanskih verovatno i po koji francuski klub ili neki solidan španski klub, a sa njima Partizan ne može da parira u novcu.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 02.12.2014
21:23

Otkud ti to da ne zelim, naravno da zelim:-D