Galatasaraj 'krade' Raduljicu Kinezima!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.12.2014.
18:16
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica nalazi se blizu dogovora sa turskim Galatasarajem prenose "Novosti".

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Samo mesec i po dana nakon što je dogovorio saradnju sa kineskim Šandongom Miroslav Raduljica dobio je ponudu koja se ne odbija.

Srpski reprezentativac nalazi se na korak od prelaska u turski Galatasaraj prenose "Novosti"!

Menadžeri nekadašnjeg centra Milvokija dobili su ponudu Galatasaraja a naredni dani trebalo bi da daju odgovor na pitanje hoće li ona biti prihvaćena.

Podsećamo da se Galatasaraj nalazi u istoj evroligaškoj grupi sa Crvenom zvezdom Telekom te da postoji ogromna verovatnoća da se dva kluba ponovo susretnu u TOP 16 fazi.

U slučaju da bivši košarkaš Partizana dogovori saradnju sa turskim vicešampionom mogao bi da zaigra protiv Crvene zvezde Telekom ali svakako da prvo treba sačekati vest o tome da li će saradnja dve strane biti ozvaničena.

Mirolsav Raduljica odigrao je 48 utakmica za Milvoki Bakse u sezoni 13/14 ali je u proseku na parketu provodio samo 9.7 minuta po meču. Sa 3.8 poena i 2.3 skoka Raduljica se nije iskazao u punom sjaju ali zato jeste na Mundobasketu tokom minulog leta.

Centar reprezentacije Srbije zablistao je na Mundobasketu. Sa prosekom od 13 poena i 4.6 skoka po meču bio je jedan od najboljih pojedinaca našeg nacionalnog tima pa nema sumnje da bi Galatasaraj dobio veliko pojačanje u Raduljici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Tuesday, 02.12.2014
19:33

Raduljica je i bivši igrač Crvene zvezde Telekom, a zbog njihovih navijača ne bih voleo da ode u Galatasaraj, taj klub ne zaslužuje nijednog Srbina!