Predstavnici Galatasaraja dolaze na grob Marka Ivkovića?

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.01.2015.
16:54
Izvor: Sportske.net

Uoči utakmice između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja, najavljeno je da će predstavnici kluba iz Istanbula posetiti grob tragično nastradalog navijača Zvezde Marka Ivkovića i odati mu poštu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

U cilju smanjivanja velikih tenzija koje postoje među navijačima dva kluba, a posle tragedije u Istanbulu, gde je ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković, predstavnici Galatasaraja su najavili da će položiti cveće na grob stradalom mladiću.

Prema saznanjima turskog ''Hurijeta'', Marku Ivkoviću će poštu odati predsednik Galatasaraja Dujgun Jarusvat, kao i trener ove ekipe Ergin Ataman, kome je pre par dana dozvoljeno da sa svojim igračima doputuje u Srbiju.

Utakmica između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja na programu nje u petak od 21 čas u ''Kombank Areni'', a kako smo ranije preneli, sve karte za ovaj meč su rasprodate.

Iz Crvene zvezde su u više navrata apelovali na navijače da se tokom meča ponašaju fer i sportski, jer će predstavnici Evrolige ovaj meč staviti pod posebnu loptu, posle svega što se dogodilo u Istanbulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 14.01.2015
18:06

Ajde i ja jednom da navijam za FMP ... otresite ih veceras.

avatar
Ali samo vi sektasi
Wednesday, 14.01.2015
19:49

Jos kad bi se igralo veceras:-D

avatar
Ali samo vi sektasi
Wednesday, 14.01.2015
23:11

Apolo, znao bi kad igra FMP da prati FMP:-D

avatar
Аполо
Wednesday, 14.01.2015
21:03

Koliko prati Zvezdu a ne zna kad igra, ccccc :)

avatar
Wednesday, 14.01.2015
20:24

Pa dobro ne pratim ih pa i ne znam kad igraju, necu ni gledati ali se nadam da ce ih pobediti kad god da igraju :)) nisam ni tekst citao, sad vidim da se igra u petak.