Zvezda vs Galata - Nema više karata!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.01.2015.
15:46
Izvor: Sportske.net

Sve ulaznice za tribine (nivo 400), parter (nivo 200), plavu, belu ložu i ložu (nivo 200) za meč trećeg kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Zvezde i Galatasaraja, rasprodate za samo dva sata!

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kako smo već ranije preneli, interesovanje navijača Crvene zvezde za meč protiv Galatasaraja (petak, 21 čas) je još od jutros bilo ogromno.

Naravno, rezultat takvog interesovanja jeste da su karte ''planule'' za samo dva sata od početka prodaje.

Doduše, na zvaničnom sajtu je objavljeno i da u prodaji još ima malo karata za počasna mesta uz teren (court seat – 10.000 dinara), kao i za mesta u SKY BOX-ovima (5.000 dinara), ali nema sumnje da će i ta mesta biti počpunjena.

Zvezda je ponovo apelovala na sve navijače da svoj klub podrže na fer i sportski način, bez i najmanjeg incidenta.

''Ovaj meč će biti pod posebnom lupom od strane Evrolige o čemu najbolje svedoči podatak da će u Beograd doputovati direktor za takmičenje Evrolige Dijego Gijen. Svaki i najmanji incident biće drastično sankcionisan, a osim visoke novčane kazne Zvezda bi mogla da bude kažnjena i igranjem pred praznim tribinama što bi imalo nesagledive posledice za klub'', navodi se na Zvezdinom sajtu.

Dodajmo još i da će kapije Kombank Arene biti otvorene dva i po sata pre početka meča, već od 18:30h. Klub je zato pozvao navijače da dođu ranije u halu kako bi se izbegle gužve.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 14.01.2015
16:55

mogu da se kladim u bilo sta da ce biti incidenata i da ce sledece utakmice igrati bez publike,takav smo mi narod da moramo uvek da pravimo nered i dobijamo kazne :D

avatar
Ali samo vi sektasi
Wednesday, 14.01.2015
19:52

Bolje i to nego da ubijamo...

avatar
Wednesday, 14.01.2015
23:35

a jel si siguran i da nece biti toga :D? nije ni jedno a ni drugo bolje ;) tj ne znas sta je gore :D