Nove tvrdnje - Jović prošao preglede?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.07.2017.
09:13
Izvor: Sportske.net

Spekulacije oko transfera Stefana Jovića ne prestaju da se gomilaju uprkos tome što je tokom prošle nedelje demantovano da se seli iz Zvezde.

Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić

Povezane vesti

Plejmejker košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Stefan Jović nalazi se na ceni kada je u pitanju evropska košarka i zbog toga ne čudi što su po završetku sezonu počele da se nižu spekulacije vezane za njegov transfer.

Prošlog četvrtka smo dobili dve oprečne informacije vezane za Stefana Jovića, pa se tako dogodilo da "Sportnado" najpre objavi kako je Zvezdin plej prešao u Olimpijakos, da bi potom demantovao tu vest.

Zbog vesti o prelasku u Olimpijakos reagovao je i menadžer srpskog reprezentativca, a uprkos svemu ponovo se pojavljuju informacije da je Jović već "prošao preglede u Atini"!


"Alekasandar Rašković, Jovićev menadžer, potvrdio je da se njegov klijent trenutno nalazi u Atini, ali samo zbog godišnjeg odmora. Bilo kako bilo, prema 'Eurohoopsovim' izvorima, Jović je već medicinski ispitan", navodi pomenuti košarkaški portal.

Ne samo to, "Eurohoops" tvrdi da će crveno-beli iz Beograda od "braće" iz Pireja prihodovati svega 50.000 evra na ime Jovićevog transfera, pošto se plejmejker Crvene zvezde mt:s nalazi pod važećim ugovorom.

Stefan Jović je ugovorom vezan za Zvezdu do narednog leta što je jedan od razloga zbog kojeg obeštećenje neće biti veliko ukoliko Nišlija bude prodat. Druga stvar su dugovanja koja dodatno "srubljuju" obeštećenje koje Zvezda može da dobije za Jovića.

Rasplet bi mogao da usledi vrlo brzo jer Stefana Jovića 20. jula očekuje početak priprema sa nacionalnim timom i za očekivati je da do tog trenutka reši svoj status po pitanju izbora sredine za narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiiic No1
Tuesday, 04.07.2017
11:50

Koliko bi vi voleli da se mi raspadnemo ali dzabe vam je

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 04.07.2017
11:28

Naravno da su ovo mizerne svote za sve igrace dosad al s obzirom da se dugovi oprastaju i uz to se nesto prihoduje nmzmo biti nezadovoljni

avatar
Branislav
Tuesday, 04.07.2017
09:53

Ko će nama igrati u novoj sezoni? Svi odlaze...

avatar
Leks Lutor
Tuesday, 04.07.2017
09:42

Jovic vredi bar 700 000

avatar
indija durot
Tuesday, 04.07.2017
09:26

milion evra ili sledece sezone neka ide dzaba.50 000 plus dug je ipak ponizavajuca cifra.covke otvori se,ponudite decku nov ugovor uz dogovor da ide sledece godine.ipak je bg organizator

avatar
Bojan Zdravkovic
Tuesday, 04.07.2017
09:21

Ako ga daju za 50.000 onda su kompletni idioti svi kolektivno u KK.