OBRT - Stefan Jović postigao dogovor, ali ne sa Bajernom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.06.2017.
13:12
Izvor: Sportske.net, sportando

Koliko jjuče, mediji su najavljivali njegov transfer u Bajern, a danas...?

Epa/Daniel Karmann
Epa/Daniel Karmann

Povezane vesti

Plejmejker Crvene zvezde mts i naše reprezentacije Stefan Jović, izgleda da ipak neće sarađivati sa Aleksandrom Đorđevićem na klupskom planu.

Juče su brojni mediji preneli informaciju da je Jović na pragu transfera u minhenski Bajern, čiji je Đorđević trener, ali danas je usledio obrt.

Naime, ''Sportando'' je upravo preneo da je Olimpijakos postigao dogovor sa srpskim plejmejkerom!

Isti izvor navodi i da će uz Jovića u Olimpijakos stići i Janis Strelnieks, a da klub napuštaju Erik Grin i Danijel Heket.

Ako se ovo obistini, Jović će postati već treći košarkaš Crvene zvezde koji je u ova dva dana pronašao novi angažman.

Prethodno su, juče, Zvezdu napustili Čarls Dženkins (Himki) i kapiten Luka Mitrović (Bamberg)

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr Pavlovic
Thursday, 29.06.2017
15:56

Legendo hvala ti za sve , srecan put i sve najbolje !!

avatar
Professor
Thursday, 29.06.2017
15:26

Iz Oly-a su potvrdili vec da ne zele Jovica vec ce dovoditi zamenu za Greena. Imaju Strelnieksa, Mantzarisa, Spanulisa i sta ce im sad Jovic? Jovic jos nista ne moze da se dogovori ni sa kim , vec je pricao da ide na more i da ce odluku doneti tek za nekih 10-ak dana.

avatar
riquelme
Thursday, 29.06.2017
13:59

Neka furaju momci. Dali su dosta Zvezdi i svaka cast na potpisu! Oly je ekipa gde ce svakako biti prihvacen zbog odnosa klubova. Nadam se da ce i pristojnu minutazu imati... Samo me interesuje da li ide totalni rez u Zvezdi posto mi deluje da ka tome ide... Jovic i Dzenkins su bas bili kljucni. Ostalo je jos Simon i Kuzmic da odu.

avatar
Navijač Juventusa
Thursday, 29.06.2017
13:43

Kako ce zvezda nadoknaditi ove odlaske? Nesto mi se cini da osim Simanica i onog sto razbi FMP u finalu (nmg se setiti imena...) nema mladog kadra. A slab je pul domacih igraca dostupnih CZV. Kako do f4 ako je i moguce?

avatar
mosala1983
Thursday, 29.06.2017
14:28

Слаб кадар младих играча. Симанић дечко преседео на клупи сезону постао полупроизвод код великог тренера нема он квалитет предстојеће сезоне за Звезду поготово за ЕЛ. Ту је гудура млад је довољно је један шта ће више. Ко је још видео користи од младих кошаркаша. Лепо терзину тактику па ко он три бразилца мислим амера одмах да нам сване, па још три амера и формирана екипа и још два млада да греју клупу ко Симанић и Ракићевић и одлично..

avatar
Navijač Juventusa
Thursday, 29.06.2017
16:24

Cenim da ce i Gudura da zapali ubrzo.. :) Bas ne vidim sistem o kom pricaju celncici KKCZV :)

avatar
Dsds
Thursday, 29.06.2017
13:42

Negde se spominje obestecenje od 160000e, tuzno je da za ovakvog igraca uzmemo tako malo para, bez obzira da li mu je ovo poslednja sezona u ugovoru. Iskreno se nadam da je veca cifra u pitanju.

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 29.06.2017
13:38

Bicu zadovoljan ako bude ovako. Zasluzio je snazan i organizovan evroligaski tim, koji forsira odbranu poput nase. Verujem da ce biti svima drago da gledamo Stefa i dalje u crveno-belim bojama, iako u drugom klubu, prakticno je doslo vreme za rastanak, neka donese i njima uspehe kao nama, da se finansijski obezbedi i jednog dana ponovo vrati ovde. Osvojili smo sve ove sezone prakticno bez Jovica, ko bi rekao da cemo ga zadnji put gledati u najboljem izdanju i minutazi negde krajem januara, nakon toga je oko 3 meseca vukao povredu, imao velike probleme. Moze se reci da je ovo sada veoma nezgodno za nas, jer nas napusta jos jedan bitan igrac posle Dzenkinsa, ali postoje ponude koje se naprosto ne odbijaju, Djenka je inace dobio ugovor od oko 2m od Himkija, iako se planirao za ostanak, ali ovo je ogroman novac za njega, i to se ne odbija. Jovic vuce hronicnu povredu tokom karijere, i bilo bi veoma nezgodno kada bi ostao kod nas, bio prvi plej, i opet obnovio istu u par navrata, ili na duze staze... jednostavno rizican je, a i dolazi do zasicenja igraca, i moraju da se finansijski obezbede kako ulaze u najbolje godine...neka mu je sa srecom, u Radnickom je bio vecito treci plej, svojevremeno se opako posvadjao sa Mutom jer je silno zeleo u svoju Zvezdu da predje, tim za koji navija i za koji se borio svim srcem. Bio je savrsen plej za nas sistem....

avatar
Džon Rambo
Thursday, 29.06.2017
14:05

Ma ko tebe šta pita

avatar
mosala1983
Thursday, 29.06.2017
14:36

Зашто се никад не објави висина трансфера? Коме у џеп одлази лова?

avatar
Yeti Sumadinac
Thursday, 29.06.2017
13:32

Falim te boze, samo ne sa onim grobarom. nKlubski uspeh mu je krompir. Sto se njega tice svejedno mi je on je svoju karijeru zavrsio ali igrace,koje vuce za sobom svi idu nizbrdo, tako da fala ti boze.

avatar
3x3
Thursday, 29.06.2017
13:28

Zao mi je sto odlazi, ali ide na bolje. Zbog njega mi je drago. On je polovina ove Zvezde, ko ce da ga zameni i da li ce neko u tome uspeti je pravo pitanje.

avatar
King
Thursday, 29.06.2017
13:16

Jovic je idealan igrac za Olimpijakos, odgovara mu taj spori ritam, igra se cvrsto, jaka odbrana, idealan igrac za Olimpijakos.Heket ide u Bamberg, Grin gleda Nba ponude.