Nedović upisao prvi nastup posle 54 dana!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.12.2016.
11:55
Izvor: Sportske.net

Mesec dana nakon što je trener Unikahe Đoan Plaza olako izašao sa pesimističkim prognozama vezanim za dalji tok karijere Nemanje Nedovića srpski internacionalac upisao je nastup za španski klub.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaški Unikahe iz Malage savladali su u sredu ekipu Mursije u okviru sedmog kola grupne faze Evrokupa, a više o meču koji je za Nemanju Nedovića imao poseban značaj mogli ste da čitate OVDE!

Srpski internacionalac sinoć je na parketu proveo nepunih dvadeset minuta i za to vreme postigao 5 poena (3/4 sa penala, 1/2 za dva), upisao 3 skoka i 2 asistencije.

Učinak Nemanje Nedovića juče je bio u drugom planu jer se radilo o prvom nastupu srpskog reprezentativca posle gotovo dva meseca tokom kojih se oporavljao od neugodne povrede.

Pre tačno mesec dana trener Unikahe Đoan Plaza napravio je pravu pometnju neopreznom izjavom da je karijera Nemanje Nedovića pod znakom pitanja, ali je ubrzo zatim stigao demanti Miška Ražnatovića koji je poručio da će se srpski košarkaš brzo vratiti na parket.

Nakon jučerašnjeg meča Nemanja Nedović se zahvalio svim na podršci i poručio da mu je bilo izuzetno drago što se ponovo našao na terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke