Nedovićeva karijera pod znakom pitanja!?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.11.2016.
13:38
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Nedović navodno bi mogao da završi karijeru zbog povrede koja ga trenutno odvaja od parketa, a to je informacija koju je plasirao trener Unikahe Đoan Plaza.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović nalazi se van takmičarskog ritma nakon povrede koju je zadobio u ranoj fazi tekuće sezone. Prvotimac Unikahe povredio je tibijalni mišiće desne noge i nije poznato koliko će dugo odsustvovati sa terena.

Trener Unikahe Đoan Plaza govorio je na tu temu za španski list "Diario SUR" i preneo više nego pesimističke prognoze koje je dobio od klupskih doktora.

"Znam šta mi je doktor Nohales rekao ranije, a to je da ne računam na Nedovića. Koliko dugo? To je pitanje na koje nemamo odgovor. Ne postoji konkretan datum, može da odsustvuje mesec dana ili da se više nikada ne vrati na parket" rekao je Đoan Plaza.

Srpski internacionalac povredio je mišiće potkolenice desne noge koji učestvuju u pokretima stopala, a Đoan Plaza tvrdi da postoji mogućnost da Nemanja Nedović zbog ove povrede okonča karijeru.

"Nije dobro praviti bilo kakve procene. Svako ko vam priča o tome laže. Radi se o specifičnoj vrsti povrede, možda će morati da prestane sa igrom zbog nje" pesimističan je Plaza.

Nadamo se ipak da bivši košarkaš Crvene zvezde neće morati da se odluči na tako radikalan potez i da će nakon rehabilitacije, koliko god dugo ona trajala, na kraju ponovo zaigrati i nastaviti tamo gde je stao na startu tekuće sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke