NBA legenda ima poruku za sve koji sumnjaju u Jokića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.02.2017.
20:25
Izvor: Sportske.net

Nedavno je napravio zanimljivo poređenje, a danas ima efektan komentar na mišljenje većine.

AP Photo/David Zalubowsk
AP Photo/David Zalubowsk

Povezane vesti

Posle serije impresivnih partija našeg reprezentativca Nikole Jokića u ekipi Denver Nagetsa, sa svih strana ''pljušte'' pohvale na račun mladog Somborca.

Između ostalih, oglasio se i selektor reprezentacije Hrvatske Aleksandar Petrović, ali i jedna od NBA legendi Redži Miler.

On je pre nekoliko dana na Tviteru napravio zanimljivu anketu, sa pitanjem: ''Ko je bolji - Džoel Embid ili Nikola Jokić?''.

Većina je pružila podršku Embidu, čak 62%, pa je posle najnovije partije Nikole Jokića i ubedljivog trijumfa njegovog tima nad Golden Stejtom, Redži Miler je poentirao sledećim komentarom:

''Sećate li se kada sam vas sve pitao ko će imati bolju karijeru – Nikola Jokić ili Džoel Embid, a 62% vas odgovorilo je ’Embid’. Moj glas ide Džokeru''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Wednesday, 15.02.2017
00:37

Redzi Miler moj si diler. :)

avatar
Madridista
Tuesday, 14.02.2017
23:38

Obojica su supertalentovani ali i veoma razliciti igraci, tesko je govoriti ko ce napraviti vecu karijeru, Embid je bez dileme kompletniji igrac u smislu da moze da igra i odbranu i napad na najvecem nivou, a plus je takodje veoma inteligentan kosarkas, dok je Jokic nesto sasvim drugo, veoma slab u odbrani i fizicki nije nesto poseban ali je vanserijski kosarkaski mozak, ima tu srecu da ima sposobnosti plejmejkera u tijelu centra, cini saigrace boljim. Ukoliko bi igralo 1 na 1 Embid bo bez dileme bio bolji, ali ukoliko bi igrali kao tim protiv tima iste jacine Jokic bi izasao kao pobijednik, a kosarka je ipak timska igra. Ne bi me cudilo da Jokara na kraju ima vise titula a Embid MVP

avatar
djenka1
Tuesday, 14.02.2017
21:38

Jokic je klasa za ovog embida.

avatar
Mare93
Tuesday, 14.02.2017
21:55

Nije Jokic klasa za Embida, bolji je Embid, mozda i najtalentovaniji centar ikada, ali se slazem sa Milerom, Jokic ce imati bolju karijeru jer Dzoel ne moze da odigra celu sezonu gde preskace mec kada igraju dan za dan i u proseku ima 25 minuta. Cela puna sezona je misaona imenica.

avatar
lakipfc
Tuesday, 14.02.2017
23:50

Brt,da li si video kako igra Embid i kakav je to igrac,al je povredjen...Volimo mi svi Jokaru,al nemoj preterivati...

avatar
djenka1
Tuesday, 14.02.2017
22:39

Klasa ja za embida. Jokic je doktor denver bez njega bi bio najgori tim u ligi.Jokic organizuje napad svaki mec ima 5-6 asistencija I daje dosta poena u fenomenalan procenat nego je problem sto mnogi vide samo da embid postize vise poena I misle da je bolji igrac. Jokic je najinteligentniji igrac u Nba.