Nakon večerašnje partije dolazimo do zaključka - Francuz guši Tea!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.11.2016.
20:28
Izvor: Sportske.net

Miloš Teodosić je "začarao" Baskoniju, CSKA je iz minusa od 10 poena na plećima srpskog pleja došao do ubedljivog trijumfa.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

CSKA je razmontirao Baskoniju, bolje rečeno, špansku ekipu je razmontirao Teo!

Upisao je 34 poena i deset asistencija, skupio indeks 43 što je najbolji rejting ove sezone u Evroligi.

Upisao je i najbolji košgeterski učinak u karijeri, Baskonija nije imala rešenja.

Treba napomenuti da su "Armejci" još jednom bili bez pomoći francuskog reprezentativca Nandoa De Koloa.

Francuz je već neko vreme van stroja zbog povrede, ali CSKA ne posustaje. Pod palicom Miloša Teodosića nastavili su trijumfalni niz, doduše sapleli su se protiv Darušafake ali tu je zakazala kompletna odbrana, deluje da "Armejcima" prošlogodišnji MVP nije ni potreban, jer imaju "valjevsko čudo" u svojim redovima.

Činjenica je i da De Kolo, koji je minule sezone pobreo sve vrednije individualne nagrade, veliki deo svojih poena postiže sa linije penala. Poznato je da Francuz nije baš najpribraniji kada je gusto, da nije bilo Hrijape minule godine u finalu Evrolige, verovatno bi Fener sada zvali "aktuelnim prvakom Evrope".

Teo je u više navrata pokazao da je tu za ekipu kada "škripi", hrabrost u neizvesnim završnicama je nebrojeno puta demonstrirao i u reprezentaciji Srbije. Večeras je pogađao kada je bilo najpotrebnije, suvišno je reći šta predstavlja za svoju ekipu kada pogledamo da je prešišao cifru od 1000 asistencija u karijeri.

Kada pogledamo kako je Teo večeras odigrao, ne možemo da ne pomislimo, da li De Kolo ustvari guši srpskog reprezentativca?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nekros77
Saturday, 26.11.2016
11:10

Ajde ne tupite! Teo nikad ne igra za sebe nego za tim kao i De Kolo! Pratite malo vise pa pisite ovakve gluposti!!!

avatar
Dsds
Friday, 25.11.2016
22:42

Jasno je da svi volimo Tea, ali nemoj da preterujemo sad. Francuzi onda mogu reci da Teo gusi De Koloa, a to je svakao budalastina ako gledamo sa nekog takmicarskog aspekta, jer je ocigledno da cska bez jednog od ove dvojice ne moze doci do titule, a to je najbitnije u sportu, a ne ko ce koliko dati poena. Jedan bez drugog ne mogu i nadam se da ce CSKA, ako ih bude cuvalo zdravlje, odbraniti trofej. Sportski pozdrav redakciji i svim citaocima ove sjajne stranice!

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 25.11.2016
21:50

Ne pisite svasta njih dvojica su najbolji tandem u Evropu Nando je izuzetno dobar i zahvalan igrac igra sa elegancijom

avatar
nikola nikola1
Friday, 25.11.2016
21:42

To se vidi. De kolo drzi loptu sam bitno mu je samo da nabija statistiku, pa prosle sezone protiv Zvezde sudije su mu davale neka smijesna bacanja samo da pumpa statistiku.Dok je Teo timski igrac pa da De kolo ne igra za Cska Teo bi prosjecno davao 22-23 poene I nekih 10 asistencija.

avatar
Gigi Datome
Friday, 25.11.2016
23:59

Skroz je netacno da De Kolo nije timski igrac. Kao i Teodosic, uvek ce baciti pas otvorenom saigracu i njih dvojica sjajno saradjuju. Teo je bolji suter i asistent, De Kolo ima bolji ulaz, jaci je i cesto trazi kontakt i bolji je defanzivac, tako da se odlicno dopunjuju.

avatar
chaki
Friday, 25.11.2016
21:38

Bolji igrac od de kola bar duplo,to svako ko je realan reci ce...

avatar
HEJ PJANO21
Friday, 25.11.2016
22:07

Naravno da je Teo bolji, ali veliki klub kao što je CSKA, koji uvek juri titulu prvaka Evrope, mora da ima više vrhunskih igrača zbog eventualnih povreda.