Mačvan: ''Čast je igrati za Partizan!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.12.2014.
21:07
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Bez obzira na brojne probleme sa kojima se suočavaju u Partizanu, Milan Mačvan tvrdi da se nijednog trenutka nije pokajao što se jesenas vratio u redove crno-belih.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

Povratak Milana Mačvana se pokazao kao pravi potez crno-belih ove jeseni, jer je iskusni košarkaš odmah potvrdio svoje kvalitete, pruža odlične partije u kontinuitetu, ali je problem što ekipa nikako da se kompletira, pa da mu se po učinku na terenu pridruže i Pavlović i Edo Murić...

Trener Krke Aleksandar Džikić je, posle meča sa Partizanom u Novom Mestu proteklog vikenda, konstatovao da je Mačvan najbolja ''četvorka'' ABA lige, i to ne bez razloga.

Zato Mačvan može da bude zadovoljan svojim učinkom od povratka u Partizan, ali ga svakako, kao i sve navijače Partizana brinu brojne povrede.

''Problem je što ne možemo da se uigramo. Čim se neko oporavi, drugi se povredi. Neverovatno koliko imamo pehova'',
podseća Mačvan u izjavi za ''Blic''.

Ali, svi ti problemi ga nisu pokolebali, niti izazvali sumnju da li je trebalo da se vraća u Partizan. Naprotiv.

''Meni je čast i uvek će mi biti čast da budem deo Partizana. To je klub koji volim, koji osećam u sebi i nekako jedino u njemu mogu da igram iz srca. Zato sam letos i doneo tu odluku, i iako trenutno ne funkcioniše sve kako smo zamislili'', objašnjava Mačvan.

On je takođe potvrdio da u Partizanu ostaje do leta, ali ni da neće po svaku cenu žuriti u inostranstvo, već će birati klub sa velikim ambicijama.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke