Milan Mačvan - Najbolja ''četvorka'' ABA lige?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.12.2014.
17:27
Izvor: Sportske.net

To je jedna od ocena trenera Krke Aleksandra Džikića, posle poraza njegovog tima od Partizana u 15. kolu ABA lige.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je sinoć upisao drugu uzastopnu pobedu u ABA ligi, savladali su crno-beli Krku u Novom Mestu sa 78-72, a Milan Mačvan je ponovo pružio sjajnu partiju. Ujedno je bio i najefikasniji u pobedi Vujoševićevog tima i još jednom dokazao da je najveće pojačanje srpskog šampiona u odnosu na prošlu sezonu.

Pohvale na njegov račun je izneo i trener protivničke ekipe Aleksandar Džikić, koji je takođe priznao i da je Milenko Tepić odigrao bolje nego što je on očekivao.

''Čestitam Partizanu na pobedi i njuegovim igračima na velikoj borbenosti. Mi smo bili blizu, mislim da je praktično jedna lopta odlučila. Imali smo problema sa Mačvanom, koji je pokazao da je najbolja 'četvorka' lige.

Takođe, Tepić nas je iznenadio brojem poena, jer je njegova uloga u Partizanu ipak drugačija. U suštini, mislim da smo igrali dobro i da je najvežnije što smo odigrali drugačije nego protiv Cedevite''
, konstatovao je Džikić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan98
Sunday, 28.12.2014
18:39

da li neko nesto zna o pojacanjima,vec mi je muka vise da ih slusam kako kukaju i dajte ljudi na tekmi svi da skupimo po 5 evra i ima da dovedemo pleya kako valja.Inace ekipica ce da se uigra do play-offa i onda panteri znate sta vam sledi.nMilan Macvan je najbolji krilni igrac u aba ligi a to ce na svojoj koži osetiti ganinJedno pitanje ako neko zna da mi kaže,onaj momak što se potpisivao sa Bogi with the trojkaaa ili tako nekako,što ga nema vise na komentarima uvek je imao neke informacije o KKPnHvala unapred i NAPRED PARTIZAN