Kako izgleda žreb za EP iz Saletovog ugla?

Autor: Beta Beta
utorak 22.11.2016.
18:13
Izvor: Beta

Nedugo posle objavljivanja sastava grupa i rasporeda utakmica, svoje mišljenje o današnjem žrebu izneo je i selektor ''Orlova''.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da njegova ekipa zna šta je čeka na Evropskom prvenstvu 2017. godine i dodao da mora da odigra dobro od početka turnira, kako bi zauzela što bolju poziciju pred eliminacije.

Žrebom u Istanbulu danas je odlučeno da će Srbija na Evropskom prvenstvu 2017. godine igrati u Grupi D u Istanbulu protiv domaćina Turske, Velike Britanije, Rusije, Letonije i Belgije.

"Žreb grupa je samo jedan od detalja koji, međutim, ne odlučuje mnogo toga. Mi takmičenje na Evropskom šampionatu sagledavamo u celini, jer se naši potencijalni protivnici nalaze u svim grupama. Imamo zacrtan put i znamo šta nas čeka.

Treba se dobro pripremiti za takmičenje, odigrati dobro od početka i zauzeti što bolju poziciju pred eliminacione utakmice, jer dobro znamo da su ukrštanja često veoma važan faktor kada je u pitanju put do same završnice",
rekao je Đorđević za sajt KSS.

Evropsko prvenstvo održaće se od 31. avgusta do 17. septembra naredne godine u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realno nerealan-1
Tuesday, 22.11.2016
20:23

Sa pola gasa ćemo proći grupu kao prvi,Turska i Letonija možda odigraju krštenu košarku,Rusija daleko od nekadašnjeg nivoa,VB i Belgiju suvišno komentarisali...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 24.11.2016
14:44

Zar nema Britanija nekoliko NBA igrača ?

avatar
NIKE
Tuesday, 22.11.2016
19:35

Sve ove protivnike ćemo rasuti bez primljenog koša, kao Konteov Chelsea.