OBJAVLJEN RASPORED - Evo ko je prvi rival Srbiji na EP!

Autor: Beta Beta
utorak 22.11.2016.
18:08
Izvor: Beta

Sve je poznato - i sastavi grupa i sistem takmičenja i raspored utakmica u prvoj fazi takmičenja. Srećno ''Orlovi''!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Utakmicom protiv Letonije 1. septembra 2017, košarkaška reprezentacija Srbije počeće takmičenje u Grupi D na Evropskom prvenstvu iduće godine.

Kako je danas saopšteno na sajtu Košarkaškog saveza Srbije, u drugom kolu grupne faze Srbija će 2. septembra igrati protiv Rusije, a dva dana kasnije protiv Turske.

Svetski i olimpijski vicešampion će u četvrtom kolu igrati protiv Velike Britanije 5. septembra, a u poslednjem kolu 7. septembra protiv Belgije.

U osminu finala plasiraće se po četiri prvoplasirane ekipe iz svake grupe.

Ekipe koje će se iz naše grupe plasirati u ''nokaut fazu'', ukrštaju se sa selekcijama iz Grupe C, a kakav je sastav te i ostalih grupa, možete da pogledate u prilogu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Tuesday, 22.11.2016
21:24

Ne da komentarisem vise. Mogu da pametujem I da negodujem na kraju Djordjevic odlucuje kako mu volja njegova. Srecno za momke tu mislim samo na kosarkase! nikako na strucni stab. Brzo ce doci tekme a pre toga ponovo spisak selektora ?

avatar
Gorila u magli! LFC
Tuesday, 22.11.2016
23:30

cime si toliko nezadovoljan?

avatar
JamesR10
Tuesday, 22.11.2016
21:08

Samo da ne dobijemo Spance u osmini finala. Al ok je, mozemo i sa njima na kraj kao i prosle godine u grupnoj fazi. Nadam se da ce Bogdanovic biti raspolozen na vecini utakmica, za Teodosica se podeazumeva da ce opet ocarati ceo svet svojim magicnim asistencijama, raduljica ce kad treba koji poen ubaciti, jovic zna da pogadja iz ogromne daljine... Ali grozna vest je to sto nam se Markovic povukao iz reprezentavije:(