Izgubila i Olimpija, hoće li Partizan iskoristiti sve ovo?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.12.2014.
20:49
Izvor: Sportske.net

Posle Cibone u Beogradu, večeras poražen još jedan Partizanov konkurent za mesto među prve četiri ekipe na tabeli ABA lige.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Petnaesto kolo ABA lige nastavljeno je večerašnjim mečevima u Zadru i Zagrebu, a posle pobede Crvene zvezde Telekom nad Cibonom u Beogradu.

Navijačima Partizana je posebno bio zanimljiv duel Cedevite i Olimpije, a ovaj meč su dobili Zagrepčani rezultatom 66-60, pa ekipa Duška Vujoševića večeras ima sjajnu priliku da se eventualnom pobedom nad Krkom u Novom Mestu izjednači i sa Olimpijom i Cibonom na tabeli i tako stigne na deobu četvrtog mesta koje vodi u plej-of.

Gosti iz Ljubljane su bolje ušli u meč, dobili su prvu četvrtinu sa 18-12, ali je domaći tim u nastavku preuzeo kontrolu, održavao blagu prednost i na kraju došao do svoje 11. pobede ove sezone u ABA ligi.

Miro Bilan sa 17 i Roko Leni Ukić sa 13 poena predvodili su pobedničku ekipu, a goste je predvodio Mahkovič sa 16.

U isto vreme, Zadar je na svom parketu savladao skopski MZT sa 74-69, što je Zadranima sedma pobeda u 15 odigranih kola.

Florens i Ivanov sa po 24 postignuta poena bili su večeras ''nerešiva enigma'' za Skopljance, u čijim redovima su najzapaženiji bili Samardžiski sa 20 poena i 11 skokova i Cvetković sa 12 poena.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke