Kad Zvezdina pobeda obraduje i Partizan...

Autor: Darko Mitrović
subota 27.12.2014.
18:42
Izvor: Sportske.net

Petnaesta epizoda Zvezdine lakoće pobeđivanja u ABA ligi viđena je večeras u ''Pioniru'', gde su crveno-beli rutinski savladali zagrebačku Cibonu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras su izjednačili još jedan rekord po broju uzastopnih pobeda u ABA ligi. Petnaest pobeda u nizu do sada je jedino uspeo da ostvari Partizan, a od večeras i ekipa Dejana Radonjića.

Pred nešto više od 4.000 gledalana u ''Pioniru'', Zvezda je u meču 15. kola ABA lige savladala Cibonu sa 80-64 i ujedno obradovala i aktuelnog šampiona Srbije, kome je Cibona jedan od glavnih konkurenata za plasman u plej-of.

Crveno-beli su čitavim tokom meča imali rezultatsku prednost, baš nikakve neizvesnosti nije bilo, iako je tokom prvog poluvremena Zvezdino vođstvo bilo jednocifreno.

Međutim, čim bi se gosti malo približili, Marjanović, Vilijams i ostali bi ''dodali gas'' i bez problema održavali prednost.

U nastavku, Radonjićev tim je brzo uspeo da otkloni svaku dilemu u ishod ovog meča, ako ju je neko i imao, i do kraja stigao do još jednog ubedljivog trijumfa.

Najefikasniji u ekipi Zvezde večeras je bio Nikola Kalinić sa 15 poena za samo 19 minuta na terenu, kapiten Luka Mitrović je upisao 12, a Branko Lazić 10 poena, koliko i Boban Marjanović, koji je ostvario ''dabl-dabl'' učinak sa još 10 skokova.

U Ciboni ubedljivo najefikasniji Mavra sa 20 poena.

Zvezda sada ima učinak 15-0 na vrhu tabele, a Ciboni je ovo sedmi poraz uz osam pobeda. Ukoliko večeras savlada Krku u Novom Mestu, Partizan će dostići Zagrepčane na tabeli. Taj meč je na programu od 21 čas.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JayDee maRe
Saturday, 27.12.2014
19:43

Nas je Kalina bolji od LeBrona!

avatar
Љуби га мајка
Saturday, 27.12.2014
20:42

Дефинитивно постаје брутално добар играч. Велики напредак од позива у репрезентацију.