Informacije smenjuju jedna drugu - Španci ''poludeli'' za Zvezdinim košarkašima?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.04.2017.
19:10
Izvor: Sportske.net

Nove vesti o interesovanju evropskih velikana za Zvezdine košarkaše.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda mts je svojim partijama ove sezone, pre svega u Evroligi, izazvala veliku pažnju i divljenje širom Starog kontinenta, pa sada kada je Radonjićev tim okončao svoje ovosezonsko učešće u najjačem evropskom takmičenju, ne čudi što je intenzivirano interesovanje velikih evropskih klubova za najbolje igrače srpskog šampiona.

Podsetimo, sve je počelo informacijama o interesovanju Barselone za plejmejkera crveno-belih Stefana Jovića, da bi se danas pojavila i vest o interesovanju Real Madrida za Marka Gudurića.

Ali, ni to nije sve.

Poznati izraelski košarkaški novinar David Pik objavio je ovog popodneva na svom Tviter profilu da je Barselona zainteresovana i za još jednog Zvezdinog igrača - ovoga puta u pitanju je Branko Lazić!

On se već godinama ističe svojom impresivnom ulogom u defanzivi, a sinoć je u finišu meča sa Cedevitom zbog nekoliko vezanih spektakularnih poteza zaslužio velike ovacije sa tribina hale ''Aleksandar Nikolić''.

U Evroligi je ove sezone odigrao svih 30 mečeva za Zvezdu. Ostvario je prosečni učinak od 4.4 poena, 2.2 skoka i 1.4 ukradenu loptu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 13.04.2017
09:12

Uh, samo ne njega, takvog igraca je stvarno tesko zamijeniti!

avatar
Bomb@$
Thursday, 13.04.2017
00:16

Ocerupajte nas,ali malo sutra.. Ima da svi ostanu da napadenom f4 iduce godine...

avatar
FAUWEBUBA
Wednesday, 12.04.2017
22:33

Samo Lazic da ostane drugi svi neka idu!! :D On je simbol nove uspesne KK ZVEZDE, i treba u Zvezda da zavrsi karijeru :D

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 12.04.2017
21:07

Lazić gde god da ode biće odlično pojačanje. Pravi radnik na terenu, i borac! Nadam se da će ga zvati Sale u reprezentaciju za Eurobasket.