Gotovo - Makabi sutra dobija novog trenera!

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.12.2016.
23:41
Izvor: Sportske.net

Treći strateg je na putu da preuzme izraelsku ekipu ove sezone, sve bi trebalo da bude dogovoreno u narednih 24 sata.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Kako specijalizovani portal "Eurohoops" prenosi, nakon što je Darušafaka savladala Makabi posle prokreta (više OVDE), trener turskog sastava Dejvid Blat je potvrdio da će njegov asistent Ainars Bagatskis napustiti sturčni štab istanbulske ekipe i pridružiti se ekipi iz Tel Aviva.

"Niko ne poštuje Makabi kao ja. Tako da ovim putem hoću da poželim sve najbolje mom dobrom prijatelju Arinarsu Bagatskisu na njegovoj novoj funkciji u Makabiju. Oni imaju sjajnu organizaciju i tim. Proveo sam neke divne godine tamo i nadam se da će ih i on provesti", izjavio Blat nakon duela u Istanbulu protiv ekipe sa kojom je svojevremeno osvojio Evroligu.

Bagatskis će sutra napustiti Istanbul i odleteti za Tel Aviv gde će finalizirati sve oko potpisivanja ugovora sa izraelskim gigantom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije niksic
Saturday, 24.12.2016
10:20

Njima treba ozbiljan trener koji moze da kontrolise sve one zvezde,iskreno nemam pojma ko je ovaj.

avatar
Dario Hubner
Saturday, 24.12.2016
01:50

Njima ne bi ni Greg Popovic mogao pomoci.Kakav samo tim imaju,tu je i najveci problem.Gaudlok,Vims,Rad,Seli su igraci koji moraju biti glavni igraci u timu.Onda jos mnogo ostalih igraca u rosteru koji moraju uzeti par suteva u mecu.To je najveca greska u Makabiju,prebukiran roster.Ko dovodi te silne igrace da mi je znati.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Saturday, 24.12.2016
01:37

Videćemo kako će se ovaj snaći. Briga me, nadam se da će i ovaj da bude budala oa da Zvezda ocepa Maccabi u Tel-Avivu! :D.