Gak odgovorio ''površnom'' Vujoševiću: ''Ne znaš propise!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.10.2014.
10:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jučerašnja izjava trenera Partizana u vezi sa navodnom rekonstrukcijom stadiona Crvene zvezde, izazvala je reakciju Slavka Gaka, gradskog sekretara za sport.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Duško Vujošević se u razgovoru sa novinarima zapitao zbog čega se planira samo rekonstrukcija Marakane, a ne i Partizanovog stadiona, ali ga je vrlo brzo demantovao naš nekadašnji vaterpolista, a danas funkcioner u gradskoj vlasti, Slavko Gak.

Kako prenose ''Novosti'', Gak tvrdi da je Vujošević ''površan'' kada govori o ovoj temi, da je pročitao samo neke naslove, ali da nije razumeo o čemu se zapravo radi, kao i da ne poznaje urbanističke propise.

''Skupština grada donela je odluku o usvajanju Plana detaljne regulacije za potez u blizini stadiona Crvene zvezde. Usvojeni plan se odnosi samo na benzinsku pumpu Naftne industrije Srbije i javni park pored pumpe na Autokomandi.

Da je Vujošević pročitao šta piše u usvojenom planu sam bi se uverio da je tako. Nažalost, izgleda da je pročitao samo naslov'', objašnjava Gak, a prenose ''Novosti''.

Gak je, pritom, podsetio i da je kompanija NIS sponzor Partizana, pa je zbog toga izrazio uverenje da Vujošević nije imao želju da pogrešno informiše javnost, već da samo ne poznaje urbanističke propise.

Podsetimo, Gak i Vujošević su u martu ove godine već imali medijsku polemiku u vezi sa promenom pravilnika o nagrađivanju, kada je, između ostalog, Vujošević poručio Gaku kako ''ne može đak da kaže profesoru da nije istina ono što je rekao''.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke