EL - Partizan u finalu, čeka se Zvezda!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.02.2015.
19:47
Izvor: Sportske.net

Juniorska selekcija KK Partizan NIS plasirala se u finale kvalifikacionog turnira "Marko Ivković" pošto je u polufinalu ubedljivo savladala berlinsku Albu. Za plasman na fajnal-for Evrolige crno-beli će se boriti sa pobednikom duela Crvena zvezda Telekom

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Kako smo najavili nakon jučerašnjih utakmica grupne faze takmičenja, u finalu evroliginog kvalifikacionog turnira "Marko Ivković" najverovatnije ćemo gledati "večiti derbi"!

Juniorska ekipa KK Partizan NIS savladala je u prvom polufinalu berlinsku Albu rezultatom 86:63 (17:15, 22:9, 21:17, 26:22) pa će se u borbi za plasman na fajnal-for Evrolige sastati sa boljim iz duela Crvena zvezda Telekom - Zemun.

Partizan je ka finalu vodio sjajni Miloš Glišić koji je uz 23 postignuta poena dodao 7 skokova, a podršku je imao u Strahinji Stanišiću (13 pts) i Nikoli Tanaskoviću (11 pts).

Drugi polufinalni meč zakazan je za 20.30 a borbu za mesto u finalu vodiće ekipe Crvene zvezde Telekom i Zemuna.

Podsećamo da je juniorski sastav Crvene zvezde Telekom osvojio prethodna četiri kvalifikaciona turnira u Beogradu a prošle godine je uspeo da se domogne trofeja na fajnal-foru u Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cika anonimni
Saturday, 28.02.2015
20:50

Zaista mi je drago nadam se da ce otici na fajnal for.Milos Glisic je veliki talenat i bice odlican igrac u buducnosti