EL - Galatasaraj prekinuo crnu seriju, Žalgiris pao u "Abdi Ipekčiju"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.01.2017.
19:49
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Galatasaraja savladali su na svom terenu ekipu iz Kaunas, u okviru 17. kola Evrolige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Izabranici Ergina Atamana, na kraju su slavili rezultatom 87-79, što je ipak bilo nedovoljno da dobiju prednost u međusobnom duelu, kako je litvanski šampion u Kaunasu slavio sa deset razlike.

Utakmica je bila prilično tesna, domačin je vodio ali nije uspevao da se odlepi na osetniju prednost, ali je izdržao i na kraju trijumfovao.

Turskom sastavu je ovo peti trijumf ove sezone, pobegli su sa dna, na kome je sada ekipa Armanija iz Milana, koja je pregažena na gostovanju u Moskvi.

Odličan je u pobedničkom sastavu bio srpski internacionalac Vladimir Micov, on je meč završio sa 11 poena, pet skokova, pet asistencija i dve ukradene lopte.

Najefikasniji je bio Bruno Fitipaldo sa 20 poena, dodao je i šest asistencija, a pola koša manje uz sedam skokova je dodao Tibor Plajs. Guler je imao 16 poena i četiri asistencije i on je bio poslednji dvocifreni igra u redovima domaćina.

U ekipi Žaligirisa, kojoj je ovo drugi vezani poraz, najefikasniji je bio Brok Motum sa 18 poena, 14 je dodao iskusni Jankunas, dok je Lekavičijus upisao 11 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MAN RED
Friday, 13.01.2017
22:10

Zvezda je morala da pobedi Zalgiris kuci,jednostavno sa tom pobedom bi im bilo mnogo lakse,ali ni ovako nije lose.