Da li je ovaj promašaj najavio Partizanov skori oproštaj od Evrope?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.11.2014.
10:18
Izvor: Sportske.net

Kao i na gostovanjima protiv Hapoela i Crvenog Oktobra, košarkaši Partizana nisu uspeli ni protiv Banvita da dobiju dramatičnu završnicu. Sada im ostaju samo teoretske šanse za plasman u narednu fazu takmičenja...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sam pogled na tabelu Grupe E jasno govori da je Partizan od sinoć veoma blizu eliminacije iz Evrokupa.

Crno-beli su u meču sedmog kola poraženi posle produžetaka od Banvita u Turskoj, pa su im za kakvu-takvu nadu do kraja ove faze takmičenja neophodne sve tri pobede u preostala tri kola, ali i da im ostali rezultati idu na ruku.

Kao što je poznato, četiri ekipe iz grupe idu u drugu fazu takmičenja, a trenutno četvrtoplasirana ekipa rumunskog Asesofta ima dve pobede više od Partizana.

Sa Rumunima će se Partizan sastati u poslednjem kolu, biće gost u tom meču i, naravno, pobeda je neophodna, ali će preethodno crno-beli morati da pred svojim navijačima u Beogradu savladaju i Hapoel i Crveni Oktobar.

Po nekim računicama, možda bi i Crveni Oktobar mogao da ponovo postane konkurent crno-belima za prolaz dalje, ali samo ako Rusi izgube sve mečeve do kraja.

Problem je što su Banvit i Lijetuvos Ritas već osigurali prolaz dalje, pa je pitanje koliko će biti motivisani u duelima sa Partizanovim direktnim rivalima.

Šta je tu je, na Partizanu je da se bori do kraja, a bez obzira na nekompletan sastav i dobro poznate kadrovske probleme, crno-beli su sami sebe, greškama u ključnim trenucima, doveli u ovakvu situaciju.

A ako ste propustili, u prilogu pogledajte sinoćnji Tepićev promašaj u pokušaju da donese pobedu crno-belima u Turskoj.

Tabela Grupe E: Lijetuvos Ritas 6-1, Banvit 6-1, Crveni Oktobar 4-3, Asesoft 3-4, Hapoel 1-6, Partizan 1-6.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Borriello99
Thursday, 27.11.2014
11:44

Nema tu kvaliteta zrno..ovo da se promasi pane moze veci zicer biti ali kad ne zna tip dje je onda se mora masit