Cibona demantuje Petrovića: "Poslujemo stabilno"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.05.2017.
10:00
Izvor: Sportske.net, cibona.com

Košarkaški klub Cibona iz Zagreba oglasio se saopštenjem za javnost nakon jučerašnjih izjava bivšeg igrača, trenera i predsednika Aleksandra Petrovića.

Beta/ABA liga/Cibona/Željko Baksaj & Goran Laušić/Mo
Beta/ABA liga/Cibona/Željko Baksaj & Goran Laušić/Mo

Povezane vesti

Crne prognoze vezane za budućnost Cibone koje je bivši predsednik zagrebačkog kluba Aleksandar Petrović juče preneo medijima izgleda nisu istinite.

Bivši košarkaš, trener i funkcioner Cibone govorio je kako klub broji dane do stečaja i nestanka sa košarkaške scene na šta je usledila reakcija u vidu saopštenja za javnost.

"Nakon objava u štampanim i elektronskim medijima, dužnost nam je da obavestimo javnost kako KK Cibona stabilno posluje te nastavlja takmičenje u domaćim i međunarodnim prvenstvima kako u ovoj tako i u idućim sezonama.

Informacije koje su plasirane u medije u potpunosti su neistine, a igrači, treneri, klupski radnici i uprava Kluba će i dalje, uz pomoć Grada Zagreba , čiji smo ponosni simbol, nastaviti svojim radom i zalaganjem stvarati nove klupske vrednosti
" navodi se u saopštenju KK Cibona.

Aleksandar Petrović u utorak je preneo kako Cibona već dva meseca nije u stanju da ispunjava svoje finansijske obaveze iz predstečajnog postupka zbog čega su se stvorili preduslovi da klub bude ugašen.

Ukoliko su navodi KK Cibona tačni to je sjajna vest jer niko ko voli sport i košarku ne bi mogao da se raduje gašenju kluba koji je obeležio jednu epohu u bivšoj SFRJ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke