Armani je prošlost, Raduljicu čeka novi unosni ugovor!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.06.2017.
10:37
Izvor: Sportske.net, sportando

Vreme je da nastavi započeti posao?

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Nedelju na izmaku, kada je evropska košarka u pitanju, obeležio je i rastanak Miroslava Raduljice i milanskog Armanija, pre kraja sezone u Italiji, tokom plej-of serije sa Trentom.

Ekipa Jasmina Repeše prošla je kroz turbulentnu sezonu, išla je od sjaja do očaja, pa se i ranije tokom sezone u italijanskim medijima najavljivala mogućnost da će srpski reprezentativni centar napustiti ekipu Armanija.

To se sada i dogodilo, a izgleda da popularni Radulja već ima ''keca u rukavu'' kada je novi angažman u pitanju.

Naime, košarkarki portal ''Sportando'' danas je preneo svoja saznanja da bi nova stanica za srpskog centra mogla da bude Kina i tamošnja CBS liga, gde je već nastupao 2014. godine, posle Svetskog prvenstva u Španiji.

Tada je igrao za Šandong, nije se dugo zadržao, pa bi sada mogao da se vrati da završi započeto.

Doduše, pomenuti izvor ne navodi ime kluba koji je ovoga puta zainteresovan za Raduljicu, ali bez obzira, ne treba sumnjati u njihovu izdašnost kada su finansijski uslovi u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Sunday, 04.06.2017
16:44

Cudan neki lik...

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 04.06.2017
11:09

Niti jedna dobra sezona za njega, decko moze da igra samo u reprezentaciji gde ima neogranicen kredit kod Saleta i najboljeg plejmejkera Evrope Tea.

avatar
Nicklas Bendtner
Sunday, 04.06.2017
12:37

Brate objektivno momak je zaduzio Reprezentaciju jer je uvijek bio medju najboljima, i meni se ne svidja kako igra jer mi je nezamislivo da centar ima par ili nijedan skok ali momak je u Reprezentaciji 200% bolji igrac nego u klubovima u kojima je igrao pa zato ga treba zvati.

avatar
R E V O L T
Sunday, 04.06.2017
16:45

A na bazi cega je pozvan u tu istu reprezentaciju? Tesko da je na lepe oci:-D

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 04.06.2017
16:23

Po mom milsjenju on moze biti prvi centar u reprezentaciji i samo tada je koristan, kad abi igrao 10 minuta po utkamici ne bi ga bilo nigde, zbog toga i milsim da treba zvati Bobija i Kuzmica kao centarski tandem zbog toga sto Kuzmic zna kako da odigra kvalitetnih 10 minuta pogotovo u odvrani, kao treci centar moze i Stimac koji ima sezonu karijere.