Zvanično - Raduljica završio sa 'Armanijem'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.06.2017.
17:40
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica okončao je saradnju sa EA7 Olimpijom iz Milana.

Epa/Matteo Bazzi
Epa/Matteo Bazzi

Povezane vesti

Vest koja se pojavila u sredu uveče dobila je zvaničnu potvrdu ovog popodneva. Miroslav Raduljica i EA7 Olimpija iz Milana završili su saradnju nakon deset meseci.

Juče je lansirana vest da je Miroslav Raduljica dobio dozvolu da se vrati u Beograd i zatraži mišljenje drugog lekara oko svog fizičkog stanja, a kasnije i da je dogovoren raskid ugovora.

Radi se o sporazumnom prekidu saradnje i poslednje informacije glase da je Miroslav Raduljica pristao da mu "Armani" isplati 250.000 evra umesto 900.000 koliko bi prihodovao da je u klubu ostao još jednu sezonu.

Srpski reprezentativac i italijanski šampion otpočeli su saradnju sredinom jula 2016. godine, ali ona nije bila plodonosna usled odnosa koji je Jasmin Repeša imao prema Raduljici.

Braneći boje "Armanija" u italijanskom prvenstvu Miroslav Raduljica je prosečno beležio 6.8 poena, 3 skoka i 1 asistenciju, dok je u Evroligi imao prosek od 8.1 poena, 3.2 skoka i 0.9 asistencija.

Ako je nešto pozitivno u ovoj vesti onda je to svakako podatak da će Raduljica imati dovoljno vremena za odmor do početka priprema nacionalnog tima za Eurobasket.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke