ACB - Jelovac srušio Huventud kao Sale Đorđević na današnji dan '92!

Autor: Boban Filipović
nedelja 16.04.2017.
20:45
Izvor: Sportske.net

Sjajni Stevan Jelovac junak tesne pobede Aragonaca nad Huventudom. U isto vreme Valensija razbila Barselonu.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Barselona je nastavila da igra po sistemu toplo-hladno i sve je izvesnije da će izvisiti za prednost domaćeg terena u prvoj rundi plej-ofa. Katalonci su ubedljivo poraženi od Valensije, koja će se u preostalih pet kola boriti za Realom za prvo mesto na tabeli.

'Slepi miševi' su pred svojim navijačima slavili protiv Barse sa 76:59, dobili su sve četiri četvrtine i njihova pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Oriola je bio najbolji u pobedničkom timu sa 14 poena i 7 skokova, Fernando San Emeterio je ubacio 12, a Vil Tomas 10 poena. Kod poraženih gostiju po 13 poena Tajrisa Rajsa i Ante Tomića. Dalmatinac je imao i 11 skokova.

U isto vreme Saragosa je zabeležila važnu pobdu u borbi za opstanak pošto je pred svojom publikom bila bolja od Huventuda rezultatom 71:69.

Junak pobede Aragonaca je srpski interacionalac Stevan Jelovac sa 22 postignuta poena, uključujući i trojku koja je odlučila pobednika. Videćemo da li će mu ovo možda biti preporuka da se konačno nađe na spisku selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, koji je na današnji dan pre četvrt veka trojkom srušio Huventud u finalu KEŠ i doneo Partizanu titulu prvaka Evrope.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana LukaBogdanović je ubacio 8 poena za goste iz Badalone, koji posleovog poraza imaju identičan skor kao Saragosa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Spartanac96
Sunday, 16.04.2017
21:10

Zasluzuje Jelovac poziv na siri spisak svakako, mozda cak i za konacnih 12 mada su trenutno Bjelica i Macvan na toj poziciji ispred njega

avatar
Nenad Stanojevic
Monday, 17.04.2017
01:47

Какав Бјелица он неће играти он је повређен

avatar
Monday, 17.04.2017
07:52

To jos nije sigurno, sacekajmo...

avatar
Sunday, 16.04.2017
21:02

Neverovatno, i rezultat je gotovo identican:-D Kad izbaci loptu, imas osecaj kao da sutira sa bacanja...