Zvezdin junak: ''Znao sam da ću dati gol!''

Autor: Darko Mitrović
subota 03.10.2015.
18:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

O Luki Joviću se mnogo govorilo proteklih dana, a da u potpunosti zaslužuje minutažu potvrdio je i danas, pobedonosnim golom protiv Spartaka u Subotici.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ako je i bilo nezadovoljstva Luke Jovića jer je u proteklih nekoliko utakmica bio u drugom planu, posle dnašnjeg trijumfa u Subotici, sve to je postalo prošlost.

Upravo je on svojim golom doneo Zvezdi devetu uzastopnu pobedu u Superligi, nekoliko minuta pošto je ušao u igru umesto Slavoljuba Srnića.

Posle meča, junak Zvezdinog trijumfa nije krio zadovoljstvo, ali je i otkrio da je loptu u mreži Subotičana ''video'' još pre nego što je ona uopšte i došla do njega.

''Izgleda da mi je Subotica srećan teren, jer sam i prošle godine postigao pogodak kojim sam doprineo pobedi ekipe. Svaki gol mi je drag i svaki mi mnogo znači, ali posebno ovi koji donesu trijumf mom klubu.

Kada je Ibanjez namestio loptu, rekao sam sebi 'to je to', i znao sam da ću postići pogodak. Lopta je preletela sve igrače, ja sam je sačekao na drugoj stativi, i sve čega se sećam je da sam je video u mreži'',
istakao je Jović.

On se sada okeće reprezentativnim obavezama i potpuno je jasno da će mu ovaj pogodak značajno povećati samopouzdanje pred kvalifikacioni turnir sa omladinskom reprezentacijom Srbije.

''Na kraju je najvažnije da smo zabeležili devetu uzastopnu pobedu, i da sigurnim korakom idemo ka tituli. Nadam se da ćemo seriju nastaviti i protiv Vojvodine posle prvenstvene pauze'', zaključio je Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 04.10.2015
09:52

O FALKAO SAD ĆE DA MU SKOĆI CENA NA 10 MIL. ( još samo kada bi ga novinari ostavili da normalno napreduje bio bi to dobar igrač)

avatar
maxeeeee
Saturday, 03.10.2015
20:08

Ibanjez doktor svaki centarsut pola gola

avatar
maxeeeee
Saturday, 03.10.2015
20:07

Ibanjez doktor pola njegov centarsuta je gol :)

avatar
maxeeeee
Saturday, 03.10.2015
20:07

Ibanjez doktor kako centrira

avatar
John Cena
Saturday, 03.10.2015
19:10

E ima samo 17 godina. Samo da se ne povredi i upropasti karijeru

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 03.10.2015
18:49

Jovicu ti si buducnost srpskog fudbala, samo sitne duse mogu da te mrze.