Zvezda u Gračanici - Pobedila je humanost!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2015.
19:34
Izvor: Sportske.net

Svoju današnju posetu Gračanici fudbaleri Crvene zvezde su zaokružili i pobedom u prijateljskoj utakmici protiv domaćeg tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Današnja utakmica je imala humanitarni karakter, jer će sav prihod od prodatih ulazinica biti uplaćen porodilištu u Gračanici.

A Zvezdin dolazak je izazvao veliko interesovanje, pa je utakmici prisustvovalo oko 4.000 gledalaca na stadionu, koji od danas nosi ime Dragana Džajića, legende Crvene zvezde i našeg fudbala.

Rezultat utakmice je danas bio u drugom planu, a Zvezda je, naravno, opravdala očekivanja svojih brojnih navijača, savladavši domaćina sa 4-0.

Prva dva pogotka za crveno-bele postigao je talentovani Nemanja Ivanović, a na 3-0 povisio je Nenad Gavrić u finišu prvog poluvremena.

Konačan rezultat postavio je Lazar Trifunčić u petom minutu drugog poluvremena - 4:0.

Zvezdina pobeda mogla je da bude i ubedljivija, ali se na golu ekipe Gračanice istakao Andrija Jovanović.

Tokom meča, domaća publika je skandirala ime Dimitrija Popovića, mladog fudbalera iz Gračanice koji je ubijen 2005. godne, kao i ime Marka Ivkovića, navijača Crvene zvezde koji je jesenas stradao u Istanbulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 05.05.2015
15:43

Humano. Svaka cast.

avatar
Делија_момак
Tuesday, 05.05.2015
02:46

Браво, Звездо! Грачаница је цела црвено-бела!

avatar
Max Bunker MB
Monday, 04.05.2015
22:14

Pre desetak dana na severu a danas ga nema sa klubom na KiM? Danas puni mediji njegovih pricica, pa sto ne ode slobodno u narod?

avatar
сочинитељ
Monday, 04.05.2015
21:04

...увек када је звезда у питању...не можете ни да замислите колико овај празник фудбала значи нашим херојима на косову и метохији

avatar
Sinđelić
Monday, 04.05.2015
20:36

Odlična atmosfera danas u Gračanici, ali Zvezda je trebala da nas pusti da damo bar jedan gol, ipak je u pitanju bila prijateljska utakmica :)nnPozdrav od grobarannp.s. Ukoliko redakcija želi, mogu da vam pošaljem par slika sa današnjeg meča