Dobrodošli na stadion ''Dragan Džajić''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2015.
17:34
Izvor: Sportske.net, RTS

Sjajan gest ljudi iz Gračanice, povodom današnje posete našeg najtrofejnijeg kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo ranije objavili, Crvena zvezda danas gostuje u Gračanici, gde je od 16 časova počeo prijateljski meč sa domaćim klubom.

Trener Nenad Lalatović je na put poveo igrače koji juče nisu nastupali u prvenstvenom susretu sa Radom, a Zvezdinu delegaciju predvodi aktuelni predsednik Svetozar Mijailović, kao i legenda kluba Dragan Džajić.

I upravo je Dragan Džajić danas u centru pažnje tokom Zvezdine posete Gračanici, jer od danas stadion u Gračanici nosi njegovo ime.

''Svi smo zadovoljni, odavno smo želeli da dođemo u Gračanicu, da posetimo manastir, ali okolnosti nisu bile najbolje. Narod nas je primio sa velikim oduševljenjem.

Posebno mi je drago da ovdašnji stadion od danas nosi moje, to mi mnogo znači i pokušaću na bilo koji način da se odužim tim ljudima koji su doneli takvu odluku'',
izjavio je Džajić, a prenosi RTS.

Predsednik Svetozar Mijailović je istakao da je sama utakmica najmanje bitna, već kompletan događaj i sjajan prijem na koji je naišla Zvezdina ekspedicija u Gračanici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 04.05.2015
23:08

Nije Pele dzabe rekao da je najbolji igrac sveta bio u tom trenutku,a i izabran je za idealni tim svih evropskih prvenstava,dovoljno govori to :)