Zvezda - ''Grofu'' ne treba kondicioni trener!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.06.2015.
12:38
Izvor: Sportske.net, Sport

Opšta ocena posle jučerašnje promocije Miodraga Božovića na mesto šefa struke Crvene zvezde jeste da je popularni ''Grof'' izneo dosta zanimljivih stavova.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Jučerašnji događaj dana u Ljutice Bogdana bila je zvanična promocija novog trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića, a neki njegovi odgovori se i dalje prepričavaju u javnosti.

Popularni ''Grof'' je bio odlično raspoložen, a ako ste propustili, o njegovim ambicijama u Crvenoj zvezdi možete da čitate OVDE.

A zanimljiv je i način na koji Božović planira da te ambicije i ostvari. Naime, on je novinarima otkrio da dok je on na klupi, Crvenoj zvezdi neće biti potreban kondicioni trener.

''Smatram da atletičari ne mogu bolje da spreme ekipu od fudbalera i zbog toga mi kondicioni trener i ne treba. Kada budem video fudbalskog trenera da trenira atletičare, onda ću i ja da angažujem atletičara'', konstatovao je Božović.

On je, naravno, svestan velike odgovornosti koje se prihvatio.

''Trener je potrošna roba. Čim preuzimam ekipu, preuzimam i obaveze. Ako toga ne bude, nema opravdanja, nego trener odlazi. Svestan sam da od trenera mnogo zavisi i da je on uvek odgovoran za rezultate ekipe'', naglasio je, između ostalog, Miodrag Božović.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 03.06.2015
21:35

Atletika je baza svih sportova...problem?

avatar
Skauzelija 86
Wednesday, 03.06.2015
14:37

Malo je lupio za ovo. Jeste da atletika ima potpuno drugačiju dinamiku od fudbala, ali bez obzira, atletičari mogu mnogo toga da nauče fudbalere kada je trčanje i nabijanje kondicije u pitanju. Naravno, moraju strogo da uzimaju u obzir uslove fudbalske igre. Sa druge strane, fudbalski stručnjaci nemaju apsolutno šta da uče atletičare, jer primena fudbala u atletici ne postoji, za razliku od obrnutog, tako da ovo poredjenje ne stoji.

avatar
mibo$$$.
Wednesday, 03.06.2015
13:25

A štaćeti i igraači i pojačaanja,a poznato je da crnogorac može pobjedit svakog al na riječ..

avatar
Amar Zo
Wednesday, 03.06.2015
13:15

Kondiciono stanje nmz biti gore nego sto je sad , to je sigurno

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 03.06.2015
13:13

Vecu glupost nisam cuo do sada, koliko sam mislio da ce ovaj da bude pojacanje za Zvezdu sada mislim da i nije bas tako. Atleticari? ahahahahahaha pa atleticari spremaju fudbalere da mogu da budu u kondiciji :) A treneri fudbala nema sta da pokazu atleticarima, jer njima rad sa loptom i taktika fudbala nije potrebna....zar je to tesko da se shvati grofeee :) Koliko ja vidim Kosan je za ovog profesor fudbala :) Ahahaha

avatar
Grof of PalmaCity
Wednesday, 03.06.2015
14:14

Ahahahahahahahaha ahahahahahah aaaaaaaaaaaaaaahahahahah aahahahahahahahahaahhaha ... ko se zadnji smeje..

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 03.06.2015
19:19

Svake sezone se neko zadnji smeje, mi se smejemo ove sezone zadnji....za sledecu mozes da mi pises kad bude bila zavrsena, do tada mi se zadnji smejemo :) ahahahahaha

avatar
Wednesday, 03.06.2015
14:34

Kako su do sada radili posao stvarno nisu potrebni samo predtavljaju trosak za budzet.