Živković: "Žao mi je, pritisak je učinio svoje"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.09.2015.
11:27
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Partizana Andrija Živković izvinio se predstavnicima medija zbog svoje reakcije nakon duela sa AZ Alkmarom i objasnio razloge za svoj postupak.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Srpski reprezentativac nije dugo čekao da se predstavnicima medija izvini za nepromišljen postupak nakon meča sa AZ Alkmarom. Pošto je odbio da odgovara na pitanja novinara uz konstataciju da "nisu korektni prema njemu" Živković je objasnio da je takva rekacija bila usmerena prema samo jednom "tabloidu".

"Žao mi je ako se neko našao uvređen ili povređen zbog moje reakcije. Želim da mediji znaju da je sve to bilo upereno samo na jedan tabloid i sigurno se ne bih obazirao, niti izrekao nešto slično da glava posle večitog derbija nije bila 'vruća'" objasnio je za "Sport" Živković.

Podsećamo da se mladi fudbaler našao uvređen zbog pitanja novinara nakon 149. "večitog" derbija koji je tražio potvrdu da je izdanje na "Marakani" bilo najgore od kada Živković nosi crno-beli dres.

"Hteo sam da iskočim iz sopstvene kože zbog poraza, a onda mi je prišao sa pitanjem da li znam da sam bio najgori na terenu. Umalo nisam ekspolodirao, ne toliko zbog izrečenog, već sam u trenutku počeo da krivim sebe za neuspeh" dodao je Živković.

Nakon trijumfa nad AZ Alkmarom posle kojeg je atmosfera u Humskoj mnogo bolja Živković je rešio da se izvini novinarima i da na taj način "zakopa ratne sekire".

"U dobrim sam odnosima sa novinarima koji prate dešavanja u Partizanu, posebno sportskim medijima. Kada izgubiš derbi svašta čoveku prođe kroz glavu i treba vremena da se sabereš, smiriš. Sada je sve u redu, nadam se da ću nastaviti uspešnu saradnju sa sportskim novinarima" zaključio je prvotimac Partizana.

Podsetimo da je i potpredsednik Partizama Milorad Vučelić stao na stranu Andrije Živkovića istakavši da je konstatacija nakon "večitog derbija" koju je napravio novinar bila nekorektna i usmerena protiv čitavog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Saturday, 19.09.2015
13:00

Super,korektno od strane Zileta,a i razumem zasto je onako reagovao.Samo pitanje je da li ce se mediji njemu izviniti za one uvrede sto su mu izrekli.Sumnjam.

avatar
Nikola_pg
Saturday, 19.09.2015
11:43

Decko ne govori istinu. Isti taj novinar je objavio video snimak i transkript razgovora sa Zivkovicem na kom se jasno vidi pitanje novinara kao i ruzne i neprimjerene grimasi kao i nervozni odgovori napumpanog igraca. Decku treba neko da izvuce usi inace ce zavrsiti ka Ninkovic.....

avatar
Return оf the King
Saturday, 19.09.2015
13:17

Daleko od toga, mnogo je on veci talenat od Ninkovica. Stoji to da ga je Luco toliko ustopovao da se nije video i da on kao najbolji igrac ove lige uz Ivanica mora bolje, stoga su bila pitanja na njegov racun za koja su novinari imala prava. Ali on nije dovoljno velika zvezda da sme onako da odreaguje.

avatar
Nikola Bizmark
Saturday, 19.09.2015
18:06

A Ibanjez i Mladenovic su igrali celog leta ili su se baskarili na nekoj plazi a Zivkovic je bio na pripremama sa reprezentacijom,pa na Novom Zelandu,pa onda pripreme s Partizanom pa evrokvalifikacije i na kraju besmislene pripreme s seniorskom reprezentacijom malo li je za njega sa 19 godina

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
17:24

I Mladenovic i Ibanjez. Mozda se i video protiv ovog prvog, ali kao i da nije...

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
11:40

Tako je, mali! Bilo, ne ponovilo se. Nije ti ni bas t(ak)o rekao taj novinar koji ti je to posle Derbija vise zapravo izneo kao svoju konstataciju i opservaciju, a ne toliko u formi pitanja, ali hajde...